ΚεντρικήΟμορφιά

Το πράσινο στα νύχια είναι για ακόμα μία σεζόν τάση, αλλά ποιο πράσινο;

17/9/2022

Αφήνουμε για λίγο τα nudes και τα λευκά μανικιούρ που λατρεύουμε, και σου μιλάμε για το πράσινο που επανέρχεται δυναμικά στα nail trends και είναι πιο σκούρο, πιο ζεστό και πιο chic από ποτέ.

Μπορεί να αρνούμαστε πεισματικά να πούμε «Καλό Φθινόπωρο», όμως ο καιρός έχει δροσίσει σημαντικά. Γι΄ αυτό έχουμε αρχίσει (δειλά) να προετοιμαζόμαστε και να κοιτάζουμε ολοένα και πιο ζεστά ρούχα για τους επόμενους μήνες, και φυσικά τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν. Μαζί με τις νέες αφίξεις στα Trends λοιπόν, έχουμε παρατηρήσει και μία τάση που επανέρχεται δυναμικά, και είναι αυτή των πράσινων νυχιών.

Έχουμε ξαναμιλήσει για το πράσινο χρώμα στα νύχια και μάλιστα, είχαμε προβλέψει πως θα επανέλθει σίγουρα το λαχταριστό, χειμερινό και τόσο elegant χρώμα στα trends. Έτσι λοιπόν και έγινε! Το πράσινο κοντεύει να γίνει νούμερο ένα στις τάσεις της σεζόν που ξεκινά σιγά σιγά, και πρόκειται να «στολίσει» το μανικιούρ μας για πολύ καιρό ακόμα. Ποιο πράσινο όμως;

Trending! Τα δαμασκηνί χείλη είναι η απόλυτη goth-chic τάση της σεζόν

Υπάρχουν δεκάδες αποχρώσεις από mint και neon ως και πολύ σκούρες λαδί. Η απόχρωση λοιπόν που μας αφορά αυτή τη σεζόν είναι το ανοιχτό λαδί aka το Dirty Martini για το οποίο σου μιλήσαμε πριν λίγο καιρό . Είναι μία πλούσια, κομψή απόχρωση που μπορεί να ταιριάξει με κάθε outfit και χρώμα επιδερμίδας. Είναι επίσης ένα χρώμα που πάει σε κοντά και μακριά νύχια και που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε στιλ γυναίκας (girly, rock κοκ).

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το λαδί δεν γίνεται να μην βρει τη θέση του στο δικό σου νεσεσέρ και στο δικό σου μανικιούρ! Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρεις το τέλειο λαδί βερνίκι και σε αυτό –επίσης- μπορούμε να βοηθήσουμε.

Κάναμε την έρευνά μας και ανακαλύψαμε τα βερνίκια με τις ιδανικές αποχρώσεις που θα σου φτιάξουν λίγο τη διάθεση. Βρες τα όλα στην gallery που ακολουθεί και διάλεξε αυτό που θα φοράς όλη την υπόλοιπη σεζόν.

ESSIE, EXPRESSIE ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ CARGO-GO!
CND, VINYLUX ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ CAP N GOWN
OPI, NAIL LACQUER SCOTLAND COLLECTION ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ THINGS IVE SEEN IN ABER-GREEN
SEPHORA COLLECTION, COLOR HIT ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ INTO THE WILD
CHINA GLAZE, NAIL LACQUER ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ CENTRAL PARKA
ERRE DUE LAST MINUTE NAIL LACQUER 462
CHANEL, LE VERNIS ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΝΟ 715

Dirty Martini Nails: Το αγαπημένο σου κοκτέιλ θα είναι το πιο hot μανικιούρ του φθινοπώρου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη

ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ ΧΡΌΝΗ

Πηγή: https://www.queen.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.queen.gr

Related posts

Ξεκινάει η Δημιουργική Απασχόληση Μαθητών του Δήμου Θεσσαλονίκης

xristiana

Πώς διατηρούνται περισσότερο τα φρούτα χωρίς να πιάνουν μούχλα

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana