ΚεντρικήΟμορφιά

Τελείωσαν τα blotting papers; Κανένα πρόβλημα! Απομακρύνετε τη λιπαρότητα με τον πιο απίθανο τρόπο

10/9/2022

Η λιπαρότητα της επιδερμίδας είναι πολύ ενοχλητική και το γνωρίζουμε. Δεν υπάρχει χειρότερο από τις αντιαισθητικές λάμψεις στο πρόσωπο στα μέσα της ημέρας και για κάποιες από εσάς από το πρωί αμέσως μόλις πάτε στο γραφείο.

Έχετε τα ειδικά blotting papers πάντα στην τσάντα σας έτσι ώστε να ταμπονάρετε το σημείο Τ και στη συνέχεια να απλώνετε ελάχιστη ποσότητα πούδρας ώστε η επιδερμίδας σας να δείχνει και πάλι τέλεια.

Ξαφνικά όμως έρχεται εκείνη η στιγμή που συνειδητοποιείτε πως σας έχουν τελειώσει και σας πιάνει πανικός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πιστέψτε μας.

Η λύση είναι απλή και τη δίνουν οι αγαπημένες μας influencers-bloggers-vloggers. Γιατί εκείνες γνωρίζουν όλα τα μικρά μυστικά από τον θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς.

Θα τρέξετε κατευθείαν στην κουζίνα και θα πάρετε ένα φίλτρο του καφέ. Ναι, το γνωστό, εκείνο που χρησιμοποιείτε για να φτιάξετε τον γαλλικό κάθε πρωί. Θα ταμπονάρετε στα σημεία που χρειάζεται και είστε έτοιμες.

Για καλό και για κακό πάρτε και 1-2 ακόμη στην τσάντα σας μέχρι να αγοράσετε τα αγαπημένα σας blotting papers και πάλι.

Το συγκεκριμένο φίλτρο είναι έτσι επεξεργασμένο ώστε να απορροφά την υγρασία και κατά προέκταση και τη λιπαρότητα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εκδήλωση προς τιμήν των Κρητικόπουλων από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία

xristiana

Μετά την Καστοριά, έτοιμο το νέο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ και στην Κοζάνη, υπό την επωνυμία «Σύμπλευση» (Βίντεο)

xristiana

Ενώνουμε Ανθρώπους, Δημιουργούμε Πολιτισμό | Βασιλικό Θέατρο

xristiana