News ΑΜΕΑΚεντρικήΠεριβάλλον

Τα Pet City Στηρίζουν Τα Ζώα Με Αναπηρία!

30/9/2022

Αct Pawsi+ive Moving TogetherΤα Pet City Στηρίζουν τα ζώα με αναπηρία!

Τα Pet City μέσω της καμπάνιας εταιρικής ευθύνης act pawsi+ive και της δράσης Moving Together, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Plus2Feet και προσφέρουν αναπηρικά αμαξίδια σε σκυλάκια με κινητικά προβλήματα.

Με σαφή προσανατολισμό στην υποστήριξη των καθημερινών αναγκών των ζώων και των φορέων που δραστηριοποιούνται για την κάλυψη τους, τα Pet City βρίσκονται με σεβασμό και συνέπεια δίπλα τους, αναδεικνύοντας σε κάθε έκφανση και δράση την «we love pets» φιλοσοφία τους.  

Αποφασισμένοι να κάνουν αυτές τις εβδομάδες όσο πιο ξεχωριστές γίνεται και με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα Zώων στις 4 Οκτωβρίου, τα Pet City συνεχίζουν να μοιράζουν αγάπη και υποστήριξη σε όλα τα ζωάκια, με απώτερο στόχο κάθε ένα από αυτά να βρει το forever home του.

Πρώτο βήμα σε αυτό, η δράση Moving Together και η συνεργασία με την Plus2Feet, που με τη βοήθειά της, σκυλάκια με κινητικά προβλήματα θα αποκτήσουν τα απαραίτητα αμαξίδια που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια για αυτά. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η Princess και η Μαργαρίτα από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου θα αποκτήσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορούν να περπατήσουν ξανά με άνεση, όπως αξίζει σε κάθε κατοικίδιο. 

Τα Pet City όμως, δεν σταματάνε εκεί! Καθόλη τη διάρκεια της δράσης act pawsi+ive Moving Together, μέσα από δυο άξονες δωρεάς, καλούν κάθε φιλόζωο να συνεισφέρει σε αυτή την ενέργεια. Σε κάθε κατάστημα Pet City θα βρίσκονται τοποθετημένες ειδικές καλαθούνες όπου για κάθε κιλό τροφής που θα προσφερθεί από τον κόσμο, τα Pet City θα το διπλασιάσουν, δωρίζοντας την ποσότητα σε φορείς που την έχουν ανάγκη, ενώ την ίδια στιγμή το petcity.gr θα γεμίσει με χαρούμενες πατούσες , όπου κάθε click στην χαρακτηριστική πατούσα-καρδιά, που εμφανίζεται στη κεντρική σελίδα του site, τα κιλά τροφής που δωρίζονται σε ζωάκια που το έχουν ανάγκη θα αυξάνονται αντίστοιχα. 

Όσοι καταναλωτές κάνουν click στην πατούσα-καρδιά ανταμείβονται με extra έκπτωση 10% για παραγγελίες μέσω του petcity.gr ή από τα καταστήματα. 

Είτε με μία βόλτα στα καλάθια των καταστημάτων, είτε μέσα από το site, η οικογένεια των Pet City σας καλεί να γιορτάσετε τις πατούσες όλου του κόσμου μαζί της! 

Επισκέψου την πατούσα κάνοντας κλικ εδώ

Μάθε περισσότερα για την Plus2Feet καθώς και την Princess και την Μαργαρίτα κάνοντας κλικ εδώ 

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

xristiana

Τι είναι το ανάποδο λούσιμο που θα σώσει τα μαλλιά σου

xristiana

Τα ζώδια σήμερα: «Ιχθύ, θα κινηθείς μυστικά και ευέλικτα»

xristiana