ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Ιχθύ, ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσένα»

♈️ΚΡΙΟΣ
Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

♌️ΛΕΩΝ
Με την Σελήνη στον Σκορπιό θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό!

♎️ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης-κυβερνήτη σας- στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Ζυγό φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (β’ και γ’ δεκ).

Πηγή: Instagram/LitsaPatera

Related posts

Πέντε τροφές που επηρεάζουν αρνητικά την ανδρική γονιμότητα

xristiana

Ο Φεβρουάριος αλλάζει οριστικά τις καταστάσεις γι’ αυτά τα 3 ζώδια

xristiana

Γνωρίζεις για το ειδικό conditioner για το τριχωτό της κεφαλής;

xristiana