News ΑΜΕΑΚεντρική

«ΣυνΑνθρωπος»: Μελέτη Για Τη Δημιουργία Πάρκου Συνύπαρξης Τυπικών Παιδιών Και ΑμεΑ

15/9/2022

Η παρουσίαση της αρχιτεκτονικής μελέτης για την ανάπλαση και τη δημιουργία πάρκου συνύπαρξης τυπικών παιδιών και ΑμεΑ στις Στέρνες Ακρωτηρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 18:30, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Η μελέτη αυτή, η οποία χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από πόρους της Ομάδας Στήριξης «ΣυνΆνθρωπος», αποτελεί την ολοκλήρωση της μεγάλης ετήσιας δράσης, η οποία είχε ψηφιστεί από τα μέλη της σε παλαιότερη ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομάδας και έχει παραδοθεί στον Δήμο Χανίων προς υλοποίηση.

Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσουν η αρχιτέκτονας μηχανικός Άννα Τσιτωνάκη και οι συνεργάτες της, Γιώργος Καλλιγέρης και Στέλλα Καμαριανάκη, που εκπόνησαν τη μελέτη.

Ευελπιστούμε ότι με την υλοποίηση του έργου αυτού θα δοθεί μία ίση ευκαιρία σε όλα τα παιδιά για προσβασιμότητα σε χώρους αναψυχής, ενώ παράλληλα θα ενδυναμώσει και τους δεσμούς μεταξύ των τυπικών παιδιών και των παιδιών με αναπηρίες και θα προωθήσει την κοινωνικοποίηση και την εξωστρέφεια των ΑμεΑ, σημειώνει η Ομάδα Στήριξης «ΣυνΆνθρωπος».

Πηγή: https://hania.news

Related posts

Πρόσκληση σε ψυχολόγους για το πρόγραμμα «Προσωπικός βοηθός για άτομα με αναπηρία»

xristiana

Προσωπικός Βοηθός για ΑμεΑ: Ανοιχτή πρόσκληση για Ψυχολόγους στις Επιτροπές Αξιολόγησης

xristiana

Total denim look: Η μεγαλύτερη τάση αυτή τη στιγμή στο street style

xristiana