ΚεντρικήΟμορφιά

Συμβουλές για να δημιουργήσεις ένα υπέροχο office make up look

11/9/2022

Αν ψάχνεις το ιδανικό μακιγιάζ για το γραφείο, εμείς απλά θα σου πούμε ότι το απλό είναι και το πιο ωραίο. Όποτε απόφυγε τις υπερβολές και θα έχεις το τέλειο make up look. Μη ξεχνάς πως ότι κάνεις θα πρέπει να αποπνέει επαγγελματισμό. Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες συμβουλές για να σε βοηθήσουμε.

Αρχικά ένα πολύ σημαντικό βήμα που δεν θα πρέπει να παραλείπεις είναι η σωστή ενυδάτωση του προσώπου πριν το μακιγιάζ.

Στη συνέχεια μπορείς αν θέλεις να παραλείψεις το foundation και να εφαρμόσεις μια bb cream με ελαφριά κάλυψη. Ύστερα πρόσθεσε λίγο concealer προκειμένου να κρύψεις τους μαύρους κύκλους (αν έχεις) αλλά και για να φωτίσεις το βλέμμα σου.

Μην κάνεις υπερβολές με τα μάτια σου. Μπορείς να κάνεις μια λεπτή γραμμή με το eyeliner και να εφαρμόσεις λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Αν θέλεις να αποκτήσεις όμως ένα πιο έντονο βλέμμα μπορείς να δώσεις λίγη ένταση με ματ σκιές.

Για ένα φυσικό μακιγιάζ, σίγουρα δεν θα πρέπει να ξεχάσεις το ρουζ σου. Αυτό το προϊόν είναι θαυματουργό καθώς δίνει αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπό σου. Προτίμησε απαλές ροζ αποχρώσεις.

Όσον αφορά στα χείλη σου, μπορείς να εφαρμόσεις ένα lip balm που θα σου χαρίσει και την απαιτούμενη ενυδάτωση. Αν πάλι θέλεις να χαρίσεις χρώμα στα χείλη σου προτίμησε nude αποχρώσεις.

Τέλος για να «κλειδώσεις» το μακιγιάζ σου και να μείνει σταθερό για πολλές ώρες, μπορείς να ψεκάσεις το πρόσωπό σου με ένα setting spray το οποίο θα σου τη διάρκεια που επιθυμείς.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις…

xristiana

Μαραθώνιος Καινοτομίας «Αρτέμης Σαϊτάκης»

xristiana

“Τα ξωτικά της Συζωής τυλίγουν τις επιθυμίες σας”

xristiana