ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα φορέσεις τη ζακέτα σου τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες;

14/9/2022

Καθώς δροσίζει ο καιρός όλο και περισσότερο, θέλουμε να έχουμε πιο πολλές επιλογές σχετικά με το τι θα φορέσουμε στην καθημερινότητά μας. Σιγά σιγά αρχίζουν τα πρώτα ελαφριά layerings και νιώθουμε πλέον έτοιμες να αφήσουμε το καλοκαίρι πίσω και να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τη νέα σεζόν που ξεκινάει δυναμικά.

Η ζακέτα είναι από τα πρώτα πανωφόρια που θα προσθέσουμε στα everyday look μας και παρακάτω θα δεις 5 τρόπους για να την προσθέσεις κι εσύ στην καθημερινότητά σου.

#1. Crop ζακέτα + τζιν παντελόνι

H Chiara Ferragni επιλέγει έναν πιο σέξι τρόπο για να φορέσει τη ζακέτα της καθώς της φοράει…σκέτη χωρίς κάτι άλλο από μέσα και συνδυάζοντάς την με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι.

#2. Zακέτα + ασορτί top + τζιν παντελόνι

Η Aimee Song μας προτείνει να συνδυάσουμε τη ζακέτα μας με ασορτί top και το αγαπημένο της τζιν παντελόνι. Η γνωστή fashionista ακολουθεί πιστά μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και επιλέγει καρό σχέδιο για τη ζακέτα της, ένα print που αγαπάμε ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν.

#3. Κρουαζέ ζακέτα + τζιν + γόβες

Φέτος το καλοκαίρι λατρέψαμε τα μαγιό και τα top που έδεναν γύρω από την κοιλιά! Το φθινόπωρο η συγκεκριμένη τάση εξακολουθεί να υπάρχει στις ζακέτες και στις μπλούζες.

#4. Ζακέτα- μπολερό + μίνι φόρεμα

Αν έχεις κρατήσει στην ντουλάπα σου μερικά μπολερό από περασμένες σεζόν, τότε να είσαι σίγουρη πως φέτος θα τα αξιοποιήσεις στο έπακρο. Η Tezza φοράει το δικό της με φλοράλ φόρεμα και κερδίζει τις εντυπώσεις.

#5. Ζακέτα σε παστέλ απόχρωση + ασορτί φούστα

Οι παστέλ τόνοι κυριαρχούν φέτος και η Camila Coelho μας δείχνει έναν ωραίο τρόπο για να τους χρησιμοποιήσουμε στα everyday look μας. Συνδύασε τη ζακέτα με ασορτί φούστα και φτιάξε το πιο ωραίο φθινοπωρινό ταγιέρ.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Απίστευτο ουράνιο τόξο εντυπωσίασε τους Θεσσαλονικείς μετά την καταιγίδα (video)

xristiana

Bοηθήστε το έφηβο παιδί να αποφορτιστεί με 4 απλές τεχνικές

xristiana

Εντυπωσιακά πόδια: Έτσι θα τα αποκτήσετε

xristiana