ΚεντρικήΟμορφιά

Πιτυρίδα: Φτιάξτε μόνες σας με τρία υλικά το σπρέι που θα την εξαφανίσει – ΒΙΝΤΕΟ

12/9/2022

Η ξηροδερμία και η πιτυρίδα είναι δύο συμπτώματα που ταλαιπωρούν αρκετές γυναίκες. Συνήθως δημιουργούνται από τη χρήση λάθος προϊόντων περιποίησης και styling αλλά και από ορμονική διαταραχή. Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας και στη δεύτερη το δερματολόγο σας.

Φυσικά μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας –DIY– ένα απόλυτα φυσικό σπρέι με τρία μόνο υλικά που θα σας βοηθήσει να εξαφανίσετε την πιτυρίδα. Θα χρειαστείτε νερό, χυμό λεμονιού, έλαιο καρύδας και μία ταμπλέτα βιοτίνης.

Μέσα σε ένα μικρό μπουκάλι με vaporisateur ρίχνετε 100 ml νερό, χυμό από μισό λεμόνι, μία κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας και την ταμπλέτα που μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο. Τα ανακατεύετε καλά. Το σπρέι είναι έτοιμο.

Ψεκάζετε με το σπρέι τις ρίζες των στεγνών μαλλιών σας. Κάνετε απαλό μασάζ και στη συνέχεια λούζετε τα μαλλιά σας.  Επαναλαμβάνεται 2-3 φορές την εβδομάδα.

Φυσικά μην ξεχάσετε να ζητήσετε τη γνώμη του κομμωτή σας ώστε να σας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Αν η πιτυρίδα επιμένει θα πρέπει να επισκεφτείτε το δερματολόγο σας.

Δείτε το video και ακολουθήστε πιστά τα βήματα:

https://www.instagram.com/p/B2SQSa4ApRD/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4dc2e104-0b1b-4337-bde1-36449c6e71d8

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Είστε αναβλητικοί; Δείτε από τι κινδυνεύετε

xristiana

Πιο καθαρό μυαλό και περισσότερη ευτυχία σε 20′

xristiana

Ημερίδα Με Θέμα: “Αλλαγές Προσέγγισης Της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας”

xristiana