ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο “Φρίξος” Στο Ρέθυμνο Με Αφορμή Την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας

3/9/2022

Δωρεάν βιωματικό εργαστήρι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας για παιδιά  5-7 ετών, διοργανώνεται τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ. στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου.

Η Α.ΞΕ.Π.Τ. (Ασφαλή Ξένοιαστα Παιδιά Τώρα) –  η βραβευμένη ομάδα του «Φρίξου» – σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου  γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας στο Ρέθυμνο #WSHD22 και ανοίγει  τις πόρτες της για μια ακόμα φορά στα μικρά παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν τον Φρίξο, τον μικρό σκαντζόχοιρο και ήρωα του εκπαιδευτικού εγχειριδίου «Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις».

Ο Φρίξος, παρέα με τους μικρούς του φίλους, την Αθηνά Τριαματάκη, εκπαιδευτικό, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού και μέλος της δημιουργικής ομάδας του Φρίξου, την Μαριλένα Τζαγκαράκη, τη Μαρία Σταμάτη και την Ανδρομάχη Σπαντιδάκη, νοσηλεύτριες ειδικευόμενες στη δημόσια υγεία και την κοινοτική νοσηλευτική, καθώς και τις πολύτιμες βοηθούς της Βιβλιοθήκης,  θα ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του ανθρώπινου σώματος και θα ανακαλύψουν παίζοντας γνώσεις και θα καλλιεργήσουν αξίες και στάσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις και την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης. 

Πηγή: https://www.cretalive.gr

Related posts

Η παιδιάστικη ομιλία στα μωρά δείχνει διαταραχές αυτισμού

xristiana

Το ΚΔΑΠ ΜεΑ “Η Αρμονία” Ετοίμασε 3ημερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

xristiana

Μια μπανάνα την ημέρα κρατά τον γιατρό μακριά;

xristiana