ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Ασπροπύργου Ενισχύει Τους Οικονομικά Αδύναμους Φοιτητές

26/9/2022

Ένα σημαντικό πρόγραμμα υποστήριξης των αδύναμων οικογενειών της πόλης, των οποίων τα παιδιά τους σπουδάζουν, θα πραγματοποιήσει και φέτος ο δήμος Ασπροπύργου. Όπως ανακοίνωσε, θα συνεχίσει το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης των φοιτητών που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2022 σε Σχολές εκτός Αττικής και είναι χαμηλού οικογενειακού εισοδήματος.

«Ο δήμος Ασπροπύργου, με γνώμονα τη σημασία της Ανώτατης Εκπαίδευσης για τους νέους-νέες της πόλης, την καλλιέργεια και την πρόοδό τους, ώστε να επηρεάσουν καταλυτικά το μέλλον του Ασπρόπυργου και της Ελλάδας, συνεχίζει το πρόγραμμα υποστήριξης της συμμετοχής των φοιτητών στις σπουδές τους, με οικονομική ενίσχυση, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους φοιτητές που θα κάνουν τη σχετική αίτηση, έχει τεθεί το να είναι δημότες του Ασπρόπυργου και οι Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες εισήχθησαν, να βρίσκονται εκτός της Περιφέρειας Αττικής. Η παραλαβή των σχετικών αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από τις 3 Οκτωβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου. Μαζί θα παραλάβουν και τον πίνακα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Συζήτηση Για Τον Σχολικό Εκφοβισμό Από Την Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού

xristiana

Πρώτη Εκδήλωση Δυναμικού Βαδίσματος Με Ζώα Συντροφιάς

xristiana

Δήμος Αλίμου: Είστε έτοιμοι για το πιο δημιουργικό καλοκαίρι στην πόλη;

xristiana