ΚεντρικήΚοινωνικά

Ξεκινούν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Αμαρουσίου

6/9/2022

Ξεκινούν την Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΔΑΠ), στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι, στον 1ο όροφο).

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών του Δήμου Αμαρουσίου και υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), σε συνεργασία με τον Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ».

Τα παιδιά στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης συμμετέχουν σε δραστηριότητες αθλητισμού, μουσικής, καλλιτεχνικές αλλά και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσχολική Αγωγή και Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών».

Για την εγγραφή των παιδιών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, αλλά και για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2117505597 και 6908888170 και στο Email: kdapdimosmaroussi@gmail.com.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Δράση Ευαισθητοποίησης Σχετικά Με Την Προστασία Του Περιβάλλοντος, Την Ευζωία, Την Εθελοντική Προσφορά Και Την Προσωπική Ανάπτυξη

xristiana

Δήμος Πεντέλης: Έργα 9,3 εκατ. ευρώ για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας

xristiana

Καλοκαιρινή αιμοδοσία στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

xristiana