ΚεντρικήΟμορφιά

Καστανό της μόκας: Το χρώμα μαλλιών που θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο

6/9/2022

Πώς να το ζητήσετε στο κομμωτήριο.

Ρουζ σε γήινη τερακότα, σκιές σε χάλκινες αποχρώσεις και μολύβια χειλιών σε πικάντικα χρώματα κυριαρχούν στις επιλογές του μακιγιάζ για το φθινόπωρο. Τι γίνεται όμως με το χρώμα των μαλλιών; Το μελαχρινό αναμειγνύεται για άλλη μια φορά και το καστανό της μόκας αναδεικνύεται ως ένα από τα μεγαλύτερα hair trends για τη νέα σεζόν που ξεκινάει.

Φυσικά, το μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά σημείωσε σοβαρούς πειραματισμούς τον τελευταίο χρόνο, με διάφορες διαβαθμίσεις του τόνου να κάνουν θραύση. Υπήρξε το Expensive brunette, η γυαλιστερή, πολυδιάστατη απόχρωση που δείχνει ιδιαίτερα υγιής και πολυτελής. Υπήρξε η Louis Vuitton brunette, η οποία συνδυάζει πιο ζεστές αποχρώσεις καραμέλας, κεχριμπαριού και μπρονζέ -καθιστώντας την άλλη μια τέλεια επιλογή για το φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/Ch3XVz2r41l/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5d71add9-a4fe-4a17-9897-74f7296bba75

Υπήρξε το Cassette brunette, η ψυχρή σχεδόν μαύρη απόχρωση που κέρδισε τις Λίλι Τζέιμς, Ντούα Λίπα και Μέγκαν Φοξ. Και υπήρξε και το Strawberry brunette (που είδαμε σε άτομα όπως η Κένταλ Τζένερ και η Ζεντάγια), το οποίο διαθέτει μια φρουτώδη έγχυση κόκκινου- ροζ και βρίσκεται δίπλα στις εξαιρετικά δημοφιλείς αποχρώσεις χάλκινου που θα είναι και πάλι τάση την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά όμως τις τρέχουσες τάσεις στο χρώμα, το καστανό της μόκας είναι το απόλυτο, με τις Χέιλι ΜπίμπερΝίκολα Πελτζ και Τζέσικα Άλμπα να έχουν αγκαλιάσει την απόχρωση αυτή τις τελευταίες εβδομάδες.

Ποια ακριβώς απόχρωση είναι το καστανό της μόκας – Πώς να το ζητήσετε στο κομμωτήριο

https://www.instagram.com/p/Cb8FjkfuYoc/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2f4e0b00-d224-4cd5-8bad-57be052efb92

Όσο για το τι ακριβώς πρέπει να ζητήσετε στο κομμωτήριο, το καστανό της μόκας είναι ένα πλούσιο, βαθύ καστανό χρώμα με ζεστές, σοκολατένιες αποχρώσεις που αντανακλούν όμορφα το φως σε μεγάλες γυαλιστερές τούφες. «Φέτος το φθινόπωρο, θα δούμε σούπερ γυαλιστερές συμπαγείς καστανές αποχρώσεις να κατακτούν τη σκηνή με το σκούρο mocha brunette», επιβεβαιώνει στο βρετανικό Glamour η Shvonne Perkins, επικεφαλής εκπαιδευτής στο Madison Reed.

Το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών μπορεί να ζεστάνει την επιδερμίδα του χειμώνα, αλλά ίσως χρειαστεί να ανανεώσετε το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας με λίγο επιπλέον bronzer για να μεταφέρετε την ένταση του σοκολατί χρώματος καθώς ο τόνος του δέρματός σας με το καστανό της μόκας γίνεται πιο χλωμός και «σκληρός».

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Έρχεται το 2ο Ιπποκράτειο Συνέδριο

xristiana

Κλείνει ο δρόμος για τα φωτοβολταϊκά σε Κρήτη και Πελοπόννησο

xristiana

Πρώτο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου στο Ρέθυμνο

xristiana