ΚεντρικήΟμορφιά

Καινοτόµες θεραπείες που γυρνούν πίσω το χρόνο!

7/9/2022

Θέλεις µια αναζωογονηµένη επιδερµίδα απαλλαγµένη από τα σηµάδια του χρόνου για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν στα καλύτερά σου; Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να δοκιµάσεις δυο πρωτοποριακές µεθόδους, το Sculptra και το Hollywood Laser Peel, που υπόσχονται να σου χαρίσουν µια νεανική και λαµπερή όψη χωρίς ατέλειες. H πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου εξηγεί περισσότερα.

Sculptra για νεανικό πρόσωπο

Σε αντίθεση µε άλλα προϊόντα που χρησιµοποιούν επιδερµικά υλικά πληρώσεως (fillers) για την προσωρινή διόρθωση των ατελειών του δέρµατος, το Sculptra διεγείρει µε φυσικό τρόπο τον οργανισµό να παράγει δικό του κολλαγόνo, µε αποτέλεσµα µια πιο φυσική, νεανική όψη, που διαρκεί έως και 2 έτη. Ειδικότερα, το Sculptra εγχύεται στο χόριο του δέρµατος σε περιοχές όπου έχει χαθεί λίπος και όγκος. Με αυτόν τον τρόπο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ ακόµη ανορθώνει, εξοµαλύνει και συσφίγγει το δέρµα προοδευτικά. Τα αποτελέσµατα εµφανίζονται φυσικά και σταδιακά µετά από κάθε εφαρµογή. Τέλος, βελτιώνει την όψη του συσφίγγοντας το δέρµα στα σηµεία που εφαρµόζεται η θεραπεία.

Λαµπερή όψη µε Hollywood Laser Peel

Είναι µια δηµοφιλής θεραπεία µε παγκόσµια αναγνωσιµότητα που χαρίζει άµεσα νεανική και λαµπερή εµφάνιση. Ακόµη, δεν είναι επίπονη και δεν χρειάζεται χρόνος για επούλωση. Σηµείωσε ότι το όνοµά της το πήρε από τις θεραπείες που κάνουν οι σταρ πριν από την εµφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, ενώ πλέον τώρα είναι ιδιαίτερα δηµοφιλής από τις µέλλουσες νύφες αλλά και για ειδικές περιστάσεις. Η θεραπεία δεν δηµιουργεί ερεθισµούς, ενώ δεν χρειάζεται να καλύψεις το πρόσωπό σου µε µακιγιάζ. Μάλιστα, αρκετοί το εντάσσουν ως µέρος της µηνιαίας ρουτίνας τους.

Τα οφέλη της:

  • Βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρµατος.
  • Προσφέρει λαµπερό και νεανικό δέρµα.
  • Αφήνει µια απαλή υφή.
  • Μειώνει τις λεπτές ρυτίδες.
  • Δεν απαιτεί χρόνο επούλωσης.
  • Είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρµατος.
  • Διεγείρει το κολλαγόνο.
  • Αποτελεί µια άνετη διαδικασία.

Πως λειτουργεί

Η ενέργεια του λέιζερ δρα µε δύο τρόπους: Καταρχάς στοχεύει στη µελανίνη (µελάχρωση) στα κύτταρα, διασπώντας τη και αφαιρώντας τη φυσικά, ενώ στη συνέχεια θερµαίνει βαθιά στο χόριο, προκαλώντας συστολή στο δέρµα. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα να διεγείρει το κολλαγόνο. Η θεραπεία είναι αρκετά ήπια για να πραγµατοποιείται κάθε µήνα, ενώ µετά από κάθε θεραπεία, θα παρατηρήσεις το δέρµα σου να βελτιώνεται λόγω του κολλαγόνου που τονώνει και διατηρεί τη νεανική σου εµφάνιση.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία

Ένα ελαφρύ στρώµα λοσιόν άνθρακα Spectra εφαρµόζεται στο δέρµα σου προκειµένου να προετοιµαστεί για 10-15 λεπτά. Μετά θα ακούσεις θορυβώδεις ήχους όταν το λέιζερ χτυπά και θα αισθανθείς ένα µικρό µυρµήγκιασµα ή ζέσταµα καθώς το λέιζερ αφαιρεί άνθρακα µαζί µε ένα πολύ λεπτό στρώµα δέρµατος. Η όλη διαδικασία διαρκεί 30 λεπτά ή λιγότερο.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε δυνατά και υγιή νύχια!

xristiana

Λεωφορεία ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

xristiana

Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη: Πασχαλινό εργαστήρι για παιδιά

xristiana