ΚεντρικήΟμορφιά

Θέλετε το μαύρισμά σας να παραμείνει στη θέση του; Ακολουθήστε τρία πολύ απλά βήματα!

4/9/2022

Γυρίσατε από τις διακοπές και είστε ήδη στο γραφείο. Προσπαθείτε να μπείτε και πάλι στους ρυθμούς σας αλλά παράλληλα σκέφτεστε να φύγετε και πάλι, έστω για μια με δύο μέρες μιας και το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ.

Αποκτήσατε ένα υπέροχο μαύρισμα που σας κολακεύει και θέλετε να το κρατήσετε όσο περισσότερο γίνεται.

Ναι η ηλιοθεραπεία θα σας βοηθήσει αν και ελπίζουμε ότι ακολουθήσατε τις συμβουλές που σας δώσαμε και απλώνατε το αντηλιακό σας καθημερινά ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Που σημαίνει εμφάνιση κηλίδων και πανάδων στην καλύτερη περίπτωση.

Τώρα όσον αφορά στο μαύρισμα και τη διάρκεια του υπάρχουν πολύ εύκολοι τρόποι και μάλιστα ανέξοδοι. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα ώστε να χαρείτε το μαύρισμα σας για αρκετό καιρό ακόμη.

Βήμα 1ο: Το νερό στο ντους θα πρέπει να είναι παγωμένο. Αποφεύγετε το χλιαρό και κυρίως το πολύ ζεστό νερό που αφυδατώνει το δέρμα. Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα το ξεφλούδισμα και φυσικά την εξαφάνιση της ηλιοκαμένης όψης.

Βήμα 2ο: Πλούσια ενυδάτωση. Όλα βασίζονται στην απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται το δέρμα. Αν είναι σωστά ενυδατωμένο δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Αμέσως μετά το ντους με κρύο νερό όπως ήδη τονίσαμε, θα πρέπει να απλώσετε στο σώμα σας μια κρέμα με πλούσια ενυδατικά στοιχεία και έλαια. Εκτός από τη διάρκεια του μαυρίσματος θα σας χαρίσει και τέλειο άρωμα. Επιλέξτε μία φόρμουλα με εξωτικά λουλούδια.

Βήμα 3ο: Απολέπιση. Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Ένα απαλό scrub θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και παράλληλα θα χαρίσει στο δέρμα έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα.

Καλό είναι επιλέξετε ένα προϊόν με λεπτούς κόκκους ή ακόμη καλύτερα μια λούφα. Κάνετε απολέπιση με τρυφερές, κυκλικές κινήσεις και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Μην ξεχάσετε στη συνέχεια να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα.

Και κάτι ακόμη: Μην το παρακάνετε με την απολέπιση και αποφύγετε το προϊόν που χρησιμοποιείτε το χειμώνα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Δωρεάν Μουσική Συναυλία Στο Μέγαρο Μουσικής Από Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

xristiana

“Σώζουμε Ζωές – Είναι Στο Αίμα Μας”: Εθελοντική Αιμοδοσία Από Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

xristiana

Είναι τρεις φίλοι που συζητούν για τα ερωτικά τους…

xristiana