ΚεντρικήΟμορφιά

Δείτε πως θα παραμείνει η επιδερμίδα σας ματ όλη μέρα με μία μόνο κίνηση – BINTEO

18/9/2022

Οι γυαλάδες στην επιδερμίδα είναι ενοχλητικές το γνωρίζουμε πολύ καλά. Ναι, υπάρχουν πάντα στην τσάντα σας blotting papers αλλά δεν μπορείτε όλη μέρα να ταμπονάρετε μέτωπο, πηγούνι και ζυγωματικά -είναι κουραστικό και σας καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Επίσης δε γίνεται να καλύπτετε τη λιπαρότητα με πούδρα γιατί στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα είναι μάλλον αντιαισθητικό.

Τη λύση για ματ επιδερμίδα όλη μέρα, δίνουν και πάλι οι Κορεάτισσες. Εκείνες που ξέρουν όλα τα μυστικά ομορφιάς και τα τελευταία χρόνια τα αποκαλύπτουν σε όλες εμάς.

Μη φοβάστε δεν προτείνουν να χρησιμοποιήσετε 35.000 προϊόντα το πρωί πριν φύγετε από το σπίτι. Αντιθέτως, πρόκειται για μία μόνο κίνηση η οποία θα σας φανεί λιγάκι περίεργη αλλά πιστέψτε μας λειτουργεί -την έχουμε δοκιμάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας την προτείνουμε.

Θα χρειαστείτε ένα γυάλινο, μεγάλο μπολ γεμάτο νερό και παγάκια. Ναι, θα πρέπει να βυθίσετε το πρόσωπο σας στο παγωμένο νερό για μερικά δευτερόλεπτα αλλά αξίζει τον κόπο.

Και κάτι ακόμη: Εκτός από ματ φινίρισμα με αυτό τον τρόπο το μακιγιάζ σας θα παραμείνει στη θέση του για ώρες και αυτό φυσικά κορίτσια είναι πραγματικά καταπληκτικό.

Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε.

https://www.instagram.com/p/B2H9IZvHo8e/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dbd6507f-f257-42df-bb85-81512494cd0b

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΕΟΦ: Μην αγοράζετε και μην χρησιμοποιείτε αυτά τα συμπληρώματα διατροφής

xristiana

Ιατρικός εξοπλισμός απαραίτητος για μια οικογένεια

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana