ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτό είναι το πιο οικονομικό μυστικό για μακριά μαλλιά

13/9/2022

Τα μακριά μαλλιά αποτελούν μια σταθερή αξία στον κόσμο της ομορφιάς. Αναδεικνύουν τη θηλυκή γοητεία, για αυτό και λατρεύονται από την πλειοψηφία των γυναικών, όμως δεν είναι όλες τόσο τυχερές ώστε να έχουν από τη γέννησή τους δυνατή τρίχα που αναπτύσσεται εύκολα ή σε άλλη περίπτωση μπορεί να ευθύνεται η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν κάποιες γυναίκες και ο τρόπος που τα περιποιούνται.

Αν κι εσύ βλέπεις τα μαλλιά σου να μην μακραίνουν τόσο εύκολα και γρήγορα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις ένα πολύ οικονομικό μυστικό το οποίο υπόσχεται να βελτιώσει την υγεία τους και να τους δώσει μια ώθηση για να μακρύνουν. Αναφερόμαστε σε ένα φυσικό προϊόν και συγκεκριμένα στο τσάι δενδρολίβανου, ενός μαγικού βοτάνου με εξαιρετικές ιδιότητες για την τρίχα.

Πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις:

Ως μια leave-in θεραπεία

Φτιάξε το τσάι δενδρολίβανου και βάλε την ποσότητα που θέλεις σε ένα μπουκάλι τύπου σπρέι.  Με αυτό μπορείς να ψεκάζεις σε όλη την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής και τις ρίζες των μαλλιών.

Ως hair rinse

Εφάρμοσε το στο τριχωτό της κεφαλής και άφησε το να δράσει για τριάντα λεπτά. Στη συνέχεια, μπορείς να λουστείς κανονικά με το σαμπουάν σου.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Θεσσαλονίκη – Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Πρωτοποριακή επέμβαση αντιμετώπισης ελεφαντίασης σε 26χρονη

xristiana

Καρδιά: Οκτώ απρόσμενα σημάδια κινδύνου ότι δεν λειτουργεί ρολόι

xristiana

«Διαχείριση θυμού και συγκρούσεων στο σπίτι και το σχολείο»: Το θέμα της επόμενης συνάντησης της Σχολής Γονέων Δήμου Πεντέλης

xristiana