ΚεντρικήΟμορφιά

Αντιγήρανση ματιών: 8 δραστικά serums για νεανικό βλέμμα

20/9/2022

Με την πάροδο του χρόνου, τα σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα γίνονται όλο και πιο έντονα, με τους κατάλληλους ορούς υπάρχει λύση!

Κεφάλαιο: αντιγήρανση ματιών. Από μία ολοκληρωμένη περιποίηση δεν μπορούν να λείπουν οι αγαπημένοι μας οροί ματιών που μπορούν στην κυριολεξία να μεταμορφώσουν το πρόσωπό μας. Τα serums ματιών υπόσχονται αντιγήρανση κι ένα νεανικό βλέμμα.

Οι σακούλες είναι ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που όλες αντιμετωπίζουμε και αναζητάμε λύσεις. Μάλιστα, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται όσο μεγαλώνουμε.

Όπως σε κάθε πρόβλημα, έτσι κι εδώ η ολιστική αντιμετώπιση αποτελεί τη μοναδική λύση. Ο ορός ματιών αποτελεί ίσως το πιο παραμελημένο καλλυντικό σε ολόκληρη την περιποίηση του προσώπου.

Όμως, η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και για αυτόν τον λόγο πρέπει να την προσέχουμε και να τη φροντίζουμε παραπάνω.
Οι skincare experts τονίζουν ότι καλό είναι να επιλέξετε ορό ματιών ανάλογα με τις ανάγκες σας, δηλαδή εάν έχετε μαύρους κύκλους ή ξηρότητα, ένας ορός θα δώσει ζωντάνια σε όλο το βλέμμα.

Εάν δεν έχετε βάλει στη καθημερινότητά σας τον ορό ματιών, τότε σκεφτείτε πόσο ευαίσθητο είναι το δέρμα κάτω από τα μάτια σας και θα αλλάξετε γνώμη.

Πηγή: https://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δήμος Γόρτυνας: Εθελοντική Αιμοδοσία

xristiana

Σχέδιο για 44 σταθμούς φόρτισης Η/Ο στον Δήμο Βριλησσίων

xristiana

Πασχαλινό Bazaar Στην Εστία Στο Νέο Ψυχικό

xristiana