ΚεντρικήΚοινωνικά

Αιμοδοσία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας

2/9/2022

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, ανακοίνωσε πως, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλειο) και ώρες 08:30 – 13:00 το πρωί και 18:00 – 20:00 το απόγευμα.

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν κατά την μετάβασή τους στην αιμοδοσία θα δηλώνουν το όνομα του Συλλόγου. Όσοι την ημέρα εκείνη θα βρίσκονται εκτός Λάρισας μπορούν να μεταβούν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να αιμοδοτήσουν στο όνομα του Συλλόγου.

Όσοι έχουν νοσήσει από COVID 19 μπορούν να αιμοδοτήσουν εφόσον έχει συμπληρωθεί 1 μήνας από την ημέρα που θα έχουν αρνητικό test. Δεν υπάρχει κανένας άλλος περιορισμός (εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι).

Πηγή: https://www.larissanet.gr

Related posts

Τα έξι γηραιότερα δέντρα στον κόσμο

xristiana

Ανοίγει Τις Πύλες Της Η 35η Ανθοκομική Έκθεση

xristiana

Chocolate hair: Οι αποχρώσεις που θα σας μεταμορφώσουν σε femme fatale

xristiana