ΚεντρικήΟμορφιά

Έτσι πρέπει να επιλέγετε άρωμα ανάλογα με τις εποχές -Τα ιδανικά για Φθινόπωρο και Χειμώνα!

17/9/2022

Το άρωμα είναι η σφραγίδα σας. Αφήνει σ’ εσάς αλλά και στο χώρο ένα μήνυμα που έχει να κάνει με την προσωπικότητα αλλά και τις προθέσεις σας και τελικά δεν είναι τόσο απλό.

Ναι, επιλέγουμε ένα άρωμα που μας αρέσει η σύνθεση του αλλά ταυτόχρονα η συγκεκριμένη επιλογή έχει παραμέτρους που δεν τις φανταζόμαστε.

Οι ειδικοί βέβαια επιμένουν πως πρέπει να επιλέγουμε εσάνς ανάλογα με την εποχή. Και φυσικά έχει λογική ο ισχυρισμός τους.

Είναι φυσικό ένα πολύ δυνατό άρωμα να μην ταιριάζει το Καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες και την ανάλαφρη διάθεσή μας.

Ας δούμε όπως πιο συγκεκριμένα τι προτείνουν οι αρωματοποιοί για φθινόπωρο και χειμώνα ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα. 

Η τέλεια επιλογή για το Φθινόπωρο

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της επιστροφής στα θρανία και στα γραφεία. Το μόνο που έχουμε ανάγκη είναι μια ανανέωση και μάλιστα άμεσα. Θα μας βοηθήσει να εγκλιματιστούμε.

Οι περισσότερες κλείνετε αμέσως ραντεβού στον κομμωτή σας για να αλλάξετε το χρώμα ή το μήκος στα μαλλιά και οι λιγότερο τολμηρές ανανεώνετε την γκαρνταρόμπα σας.

Και κάπου εδώ έρχεται και το νέο σας άρωμα που πρέπει να περιέχει νότες από κεχριμπάρι, περγαμόντο και ξύλα. Μυστηριώδες αλλά όχι βαρύ ή σκοτεινό. Γοητευτικό, θηλυκό και ταυτόχρονα ρομαντικό.

Το ιδανικό για τον Χειμώνα

Κρύες μέρες και νύχτες αλλά και εορταστική ατμόσφαιρα μιας και μέσα στο Χειμώνα είναι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει το άρωμα να έχει glamorous νότες, έντονες και πικάντικες.

Όσο η θερμοκρασία χαμηλώνει τόσο το άρωμα πρέπει να εκπέμπει ζεστασιά αλλά και δύναμη. Επιλέγετε μια εσάνς με βανίλια, πιπέρι, τριαντάφυλλα, berries και tonka bean.

Τα λουλούδια συνδυάζονται τέλεια με το κεχριμπάρι, το πατσουλί και το πιπέρι. Δημιουργούν υπέροχες εσάνς που μένουν αξέχαστες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας beauty κατάστημα και να δοκιμάζετε δύο αρώματα τη φορά. Όχι περισσότερα γιατί θα μπερδευτείτε.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Webinar”Η Ζωή Μετά Το Έμφραγμα”

xristiana

Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη: Δωρεάν Έλεγχος Πρόληψης Του Καρκίνου Της Μήτρας

xristiana

Ημερίδα Κατά Της Βίας Στον Άλιμο

xristiana