Μολύβι χειλιών: Χρησιμοποιήστε το σωστά για να δείχνουν τα χείλη σας υπέροχα και όχι απλά βαμμένα

77

3/9/2022

Επιστρέψατε στα γνωστά και τα οικεία και το νεσεσέρ σας ανανεώνετε μιας και τα προϊόντα των διακοπών θα πάρουν και πάλι τη θέση τους στο συρτάρι. Όχι όλα βέβαια μιας και είστε μαυρισμένες οπότε bronzer και highlighter θα τα χρειαστείτε.

Θα χρησιμοποιήσετε όμως και πάλι το αγαπημένο σας φον ντε τεν και στις βραδινές σας εξόδους θέλετε να κάνετε το τέλειο περίγραμμα με το μολύβι χειλιών.

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θα σταθούμε μιας και οι celebrity make up artists  θέλουν να σας δώσουν μερικές συμβουλές τις οποίες εσείς πρέπει να ακολουθήσετε με προσοχή.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για ένα προϊόν μακιγιάζ που οι ειδικοί χρησιμοποιούν πάντα, με τέτοιο όμως τρόπο που δεν φαίνεται καν. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε κι εσείς.

Σκεφτείτε ότι το μολύβι χειλιών μπορεί να λειτουργήσει και ως primer: Δεν το είχατε φανταστεί, σωστά; Είναι το προϊόν που βοηθά ώστε να μην ξεφύγει το κραγιόν σας από τη φυσική γραμμή ενώ παράλληλα μπορεί να μεταμορφωθεί σε τέλεια βάση.

Αν επιλέξετε ένα απαλό, με φινίρισμα πούδρας και έξτρα ενυδατικό μπορείτε να το απλώσετε σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και στη συνέχεια με ένα πινελάκι να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα κραγιόν.

Είναι ότι καλύτερο αν είστε καλεσμένες σε γάμο και δεν θέλετε να πηγαίνετε κάθε μία ώρα στο μπάνιο για να ανανεώνετε το κραγιόν σας. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε όμως είναι να μην το παρακάνετε στις άκρες των χειλιών.

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση: Για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα θα πρέπει το μολύβι να έχει την ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν. Αν δεν τη βρίσκεται τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τόνο πιο ανοιχτή.

Ποτέ πιο σκούρα. Αν πάλι αγαπάτε το nude look θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που έχουν ένα τόνο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

Αν θέλετε ένα μόνο μολύβι χειλιών: Στην περίπτωση που έχετε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν και θέλετε να χρησιμοποιείτε το ίδιο μολύβι θα πρέπει να επιλέξετε ένα διάφανο.

Πρόκειται για ενυδατικές φόρμουλες χωρίς χρώμα που προστατεύουν το περίγραμμα έτσι ώστε να μην “τρέξει” το κραγιόν ή το λιπ γκλος.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com