Θεραπεία botox: Η ιδανική θεραπεία για βαθιά ενυδάτωση στα μαλλία μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

77

3/9/2022

Επιστρέψατε από τις καλοκαιρινές σας διακοπές και τα μαλλιά σας δείχνουν άτονα και θαμπά. Το χρώμα έχει χάσει τη λάμψη του, ενώ το αλάτι της θάλασσας και ο ήλιος τα έχουν αφυδατώσει.

Κανένα πρόβλημα!

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να τα επαναφέρετε άμεσα είναι μια θεραπεία botox για μαλλιά.

Το botox μαλλιών είναι μια θεραπεία που έχει την ικανότητα να χαρίζει στην τρίχα τη χαμένη της λάμψη και ζωντάνια.

Όπως το botox για το πρόσωπο ανανεώνει και επαναφέρει τη φρεσκάδα των μαλλιών.   Αναδομεί και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, ενώ αντιμετωπίζει τις φθορές στις οποίες υπόκεινται τα μαλλιά από το πέρασμα του χρόνου, το καθημερινό styling και τις βαφές που τα αφυδατώνουν και τα ταλαιπωρούν, κάνοντάς τα να φαίνονται ξηρά και φριζαρισμένα.

Τα μαλλιά ανακτούν την ελαστικότητά τους και παίρνουν μια υγιή, λεία και λαμπερή όψη.

Παράλληλα, τα μαλλιά αποκτούν όγκο, χάρη στο διάλυμα που εφαρμόζεται, το οποίο περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα και λιπίδια και διεγείρει την παραγωγή ελαστίνης, κολλαγόνου και κερατίνης στην τρίχα.

Έτσι, αυξάνεται το πάχος της τρίχας κατά 20%, ενώ βοηθά να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά.

Πόσο διαρκεί το botox μαλλιών;

Το botox μαλλιών διαρκεί περίπου 1 με 2 μήνες, ανάλογα τον τύπο των μαλλιών με τον τρόπο που τα περιποιείσαι, ενώ δεν περιέχει χημικά ή ισιωτικά συστατικά. Είναι περισσότερο μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης της τρίχας και δεν υπάρχουν περιορισμοί στον τρόπο χτενίσματος των μαλλιών μετά την εφαρμογή της.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com