ΚεντρικήΟμορφιά

Tutorial video: Πώς θα κάνετε την πλεξούδα banana buschel

20/8/2022

Ας είμαστε ειλικρινείς: καμία γυναίκα δεν ξυπνάει μοιάζοντας με εξώφυλλο περιοδικού. Κάθε πρωί χρειάζεται να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να πετύχετε αυτό το ανεπιτήδευτα επιτηδευμένο hair look που θαυμάζετε στο Instagram. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να γλιτώσετε χρόνο από την πρωινή σας προετοιμασία και να ξυπνάτε με υπέροχα μαλλιά.

Για beach waves

Αφού λουστείτε και χτενίσετε τα μαλλιά σας, κάντε τη χωρίστρα σας (όπου θέλετε) και ψεκάστε τα μαλλιά σας από τις ρίζες ως τις άκρες, με ένα ειδικό σπρέι styling που περιέχει αλάτι. Έπειτα, χωρίστε τα μαλλιά σας σε τέσσερις τούφες και πλέξτε τα σε κοτσιδάκια. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, κατά προτίμηση στη λειτουργία δροσερού αέρα για να μην τα ταλαιπωρήσετε. Κοιμηθείτε και το επόμενο πρωί λύστε τα κοτσιδάκια και χτενίστε τα με τα δάχτυλά σας.Δείτε επίσης: Κρυοσυντήρηση ωαρίων – Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

Για χαλαρές μπούκλες

Αν έχετε ίσια μαλλιά χωρίς όγκο, αλλά ονειρεύεστε τις χαλαρές μπούκλες που θυμίζουν παλιό Χόλιγουντ, ακολουθήστε τα εξής βήματα: Εφαρμόστε αποβραδίς έναν αφρό για μπούκλες, μαζέψτε τα μαλλιά σας στην κορυφή το κεφαλιού σε έναν πρόχειρο κότσο και τυλίξτε γύρω από τη βάση του ένα μαντήλι (κατά προτίμηση από μετάξι). Το επόμενο πρωί λύστε τα μαλλιά σας, σκύψτε το κεφάλι σας και χτενίστε τα μαλλιά σας απαλά με μια στρογγυλή βούρτσα την οποία έχετε ψεκάσει με λακ.

Για μαλλιά με όγκο

Αν έχετε λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο ή/και λιπαρές ρίζες, το ξηρό σαμπουάν (dry shampoo) δεν πρέπει να λείπει από το beauty οπλοστάσιό σας. Το ξηρό σαμπουάν έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τη λιπαρότητα και παράλληλα να χαρίζει όγκο στα μαλλιά. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, ψεκάστε τις ρίζες σας αποβραδίς και το επόμενο πρωί τα μαλλιά σας θα δείχνουν πιο εντυπωσιακά από ποτέ.

Δοκιμάστε την πανεύκολη πλεξούδα banana buschel

Πανεύκολη, εξαιρετικά στιλάτη και καλοκαιρινή. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς να την κάνετε και εσείς:

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

«Συμμετέχω Κι Εγώ Για Μια Ζωή Χωρίς Καπνό»

xristiana

Αντιολισθητικές αλυσίδες: Τι ισχύει με την υποχρεωτική χρήση τους από Οκτώβριο έως και Απρίλιο

xristiana

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες, μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

xristiana