ΖώδιαΚεντρική

H Νέα Σελήνη του Αυγούστου θα επηρεάσει αυτά τα 4 ζώδια

Στις 27 Αυγούστου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο έρχεται και μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε τα μαθήματα που πήραμε αυτό το καλοκαίρι και να εφαρμόσουμε τη γνώση αυτή κατά τη διάρκεια της εποχής της Παρθένου.

Τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Αυγούστου του 2022, θα δουν να συμβαίνουν βαθιές και ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά τους και δεν μιλάμε για απλό νέο κούρεμα.

Στην αστρολογία, τα νέα φεγγάρια δεν ξεκινούν απλώς τον σεληνιακό κύκλο – καλωσορίζουν επίσης ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο νέες ευκαιρίες. Η νέα σελήνη είναι μια στιγμή να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες και να σκεφτούμε αυτά που στοχεύουμε το επόμενο διάστημα.

Η νέα Σελήνη του Αυγούστου είναι στην τελειομανή Παρθένο, κάτι που μας υπενθυμίζει να προσαρμόσουμε τα προγράμματά μας, να επανεξετάσουμε τους στόχους μας και να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας – πράγμα που σημαίνει ότι όσοι νιώθουν ότι επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη μπορεί να υποβληθούν σε σκληρή αυτοκριτική.

Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν:

Δίδυμοι

H Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα επηρεάσει σημαντικά την οικογένεια και το σπίτι. Θα σας κάνει να σκεφτείτε τις σχέσεις που έχετε με την οικογένειά σας και ακόμη και την ιδέα σας για το σπίτι. Είναι καιρός να επιστρέψετε στις ρίζες σας, ώστε να μπορείτε να εκφράσετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Συζητήστε το μέλλον των σημαντικών σχέσεων σας.

Παρθένος

Το νέο φεγγάρι έχει κάνει με τη βελτίωση του εαυτού σας. Με τον Άρη στους Διδύμους να μετακινείται στην περιοχή της δημόσιας εικόνας σας, μπορεί να υπάρξει κάποια αλλαγή του τρόπου με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας έναντι του πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Δώστε προτεραιότητα στην υγεία σας. Ακόμα αν ασκεφτόσασταν ένα νέο χτένισμα ή ένα νέο look τολμήστε το!

Tοξότης

Κάνατε βαθιά ενδοσκόπηση κα εσωτερική αναζήτηση κατά τη διάρκεια της εποχής του Λέοντα και τώρα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε αυτά τα μαθήματα ζωής. Η νέα σελήνη αναδεικνύει τη δημόσια ζωή και την εργασία σας, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις αλλαγές στην καριέρα σας και στις νέες επαγγελματικές σας σχέσεις.

Ιχθύς

Υπήρξε μια σοβαρότητα τον τελευταίο καιρό και μια σειρά από κουραστικές, μονότονες εργασίες. Το νέο φεγγάρι σας ζητά να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες για να γίνετε αληθινοί και στις σχέσεις σας.

Πηγή: https://jenny.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δήμος Καλαμαριάς: Εκδήλωση Με Αυτοσχεδιαζόμενη Μουσική, Ως Θεραπευτικό Εργαλείο

xristiana

ReGeneration Academy on Data Engineering Vol. 2, powered by EY

xristiana

Detox τροφές που προστατεύουν την επιδερμίδα το καλοκαίρι

xristiana