ΚεντρικήΟμορφιά

Brow lift: H κορυφαία τάση στα φρύδια για το 2022!

3/8/2022

Η ανόρθωση των φρυδιών ή brow lift, ακούγεται σαν μια χειρουργική επέμβαση που συσφίγγει και ανασηκώνει τα φρύδια, αλλά η διαδικασία εξυπηρετεί πολλούς άλλους σκοπούς. 

Η ανόρθωση φρυδιών, γνωστή και ως ανόρθωση μετώπου, είναι μια προαιρετική χειρουργική επέμβαση που υποβάλλεται συχνότερα για να βελτιώσει αισθητικά την περιοχή πάνω από τα μάτια. Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία της πλαστικής χειρουργικής δείχνουν ότι ο αριθμός των brow lifts που πραγματοποιούνται για ιατρικούς λόγους αυξάνεται. Τα πεσμένα, πρησμένα φρύδια μπορεί να εμποδίσουν την όραση και η διαδικασία ανόρθωσης φρυδιών μπορεί να βελτιώσει δραστικά την περιφερειακή όραση ανασηκώνοντας τα φρύδια.

Brow lift: Βελτιώνει και τις ρυτίδες του μετώπου

Το brow lift δεν προσαρμόζει απλώς τη θέση των φρυδιών, αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει και τις γραμμές του συνοφρυώματος, γνωστές και ως αυλάκια φρυδιών ή «11s».

Αυτές οι κάθετες ρυτίδες μπορούν να βελτιωθούν δραστικά με την ανόρθωση του μετώπου και είναι ένας κοινός λόγος για τον οποίο οι ασθενείς υποβάλλονται στη διαδικασία brow lift. Οι ρυτίδες και οι γραμμές που προκύπτουν από τη χαλάρωση του δέρματος γύρω από την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών της χήνας, μπορούν να μειωθούν αισθητά.

Brow lift: Ποια παρενέργεια μπορεί να εμφανιστεί

Μια αντιληπτή παρενέργεια της χειρουργικής ανόρθωσης φρυδιών που πολλοί άνθρωποι φοβούνται είναι το υπερβολικά σφιχτό και μόνιμα τρομαγμένο βλέμμα. Ωστόσο, αυτή η πτυχή της διαδικασίας, την οποία βιώνουν μόνο ορισμένοι ασθενείς, προκαλείται συχνά από οίδημα ως άμεσο αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης.

Επομένως, καθώς το πρήξιμο μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, υποχωρεί και το άκαμπτο, «έκπληκτο» βλέμμα.

Brow lift: Η εναλλακτική αισθητική επέμβαση

Η ανόρθωση φρυδιών πραγματοποιείται για να μειώσει τα σημάδια γήρανσης στα φρύδια ή/και στην περιοχή του μετώπου, αλλά μπορεί να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα του ασθενούς χωρίς να σηκώσει πραγματικά τα φρύδια.

Μαζί με τον γιατρό θα συζητήσετε και αυτός θα καθορίσει την καλύτερη διαδικασία (ή συνδυασμό διαδικασιών) που είναι απαραίτητη για να επιτύχει την εμφάνιση που θέλετε. Για μερικούς, αυτό μπορεί να αποτελείται από μια ανύψωση φρυδιών που αντιμετωπίζει το τσαλάκωμα και διπλώνει γύρω από την περιοχή των ματιών, ενώ επιτρέπει στα φρύδια να παραμείνουν στην τρέχουσα θέση τους – ή ακόμα και να χαμηλώσουν.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

xristiana

Ομάδα Συναισθηματικής Ανάπτυξης Για Μαθητές Δημοτικού

xristiana

Body skin cycling: Αυτή είναι η νέα καυτή τάση για απαλό & βελούδινο σώμα που θα κυριαρχήσει την άνοιξη!

xristiana