ΚεντρικήΟμορφιά

Blotting paper: Tο beauty gadget κατά της λιπαρότητας

14/8/2022

Εννοείται ότι δεν πρέπει να φύγεις για διακοπές, αν δεν βάλεις μέσα στο νεσεσέρ σου αυτό το beauty item. H αλήθεια είναι ότι το blotting paper βέβαια δεν το χρειάζεσαι μόνο εκεί, αλλά θα πρέπει να το έχεις πάντα στη τσάντα σου, ειδικά αν έχεις λιπαρό δέρμα. Με αυτό το τρόπο θα φρεσκάρεις όπου και αν βρίσκεσαι διακριτικά την επιδερμίδα σου.

Αυτό το μικρό και θαυματουργό χαρτάκι, αποτελείται από χαρτοπολτό και είναι εμπλουτισμένο με σαλικυλικό οξύ. Η δουλειά του είναι να απορροφά τη λιπαρότητα, απομακρύνοντας έτσι την υπερβολική γυαλάδα που μπορεί να προκαλέσει ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου.  

Αν λοιπόν επιθυμείς να παρατείνεις το μακιγιάζ σου, έχοντας παράλληλα μια ματ όψη, αυτό που έχεις να κάνεις με τα blotting papers είναι να ταμπονάρεις με αυτά τη ζώνη Τ, αλλά και τις λιπαρές περιοχές της επιδερμίδας σου, χρησιμοποιώντας ένα νέο χαρτάκι σε κάθε περιοχή. Να θυμάσαι ότι τα φύλλα που χρησιμοποιείς κάθε φορά πρέπει να είναι καθαρά ώστε να μην αναπτυχθούν στην περιοχή ανεπιθύμητα μικρόβια που μπορεί να προκαλέσουν ακμή.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πώς θα επιλέξουμε τα καλύτερα λιπαρά για τη διατροφή μας;

xristiana

Μάσκα με γιαούρτι για να απαλλαγείτε από το φριζάρισμα

xristiana

Άγιος Μόδεστος

xristiana