ΚεντρικήΟμορφιά

6 stylish τρόποι για να φορέσεις το tailored παντελόνι σου μέσα στον Αύγουστο

5/8/2022

Μπορεί να έχεις συνδέσει στο μυαλό σου το αγαπημένο σου tailored παντελόνι με τις πιο χειμερινές και ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου στο γραφείο ή στη βόλτα αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου υπενθυμίσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Το tailored παντελόνι (ή αλλιώς το αγαπημένο μας παντελόνι γραφείου) μπορεί εύκολα να φορεθεί κάθε εποχή του χρόνου και είναι μάλιστα το πιο stylish παντελόνι που έχουμε στην ντουλάπα μας.

Ψάχνεις stylish τρόπους για να το εντάξεις στα καθημερινά σου looks; Παρακάτω θα δεις μερικές μίνιμαλ ιδέες που θα σε ενθουσιάσουν.

#1. Συνδύασε το παντελόνι σου με ένα τοπ σε ασορτί απόχρωση και ολοκλήρωσε το look με sneakers και ένα oversized λευκό πουκάμισο.

#2. Για ένα πιο καλοκαιρινό outfit φόρεσε το παντελόνι σου με ένα ριγέ τοπ και τα αγαπημένα σου chunky σανδάλια. 

#3. Ένα μπεζ tailored παντελόνι θα σε βολέψει πολύ σε όλη την περίοδο των διακοπών και μπορείς να το φορέσεις με crop top και πέδιλα ακόμα και στο ταξίδι.

#4. Ένα λευκό tank top, μια χρυσή αλυσίδα και μια δερμάτινη ζώνη είναι όλα όσα χρειάζεσαι για ένα super stylish και σέξι look.

#5. Ένα crop ζακετάκι είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές διακοπές και όχι μόνο. Θα το φορέσεις και στην επιστροφή στην πόλη στο γραφείο, στη βόλτα αλλά και σε κάθε σου έξοδο.

#6. Ένα από τα αγαπημένα μας outfits για φέτος είναι τα tailored παντελόνια που συνδυάζονται άψογα με γιλέκα για ένα εναλλακτικό ανδρόγυνο look.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

«Κατασκηνώσεις ΑμεΑ» Του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

xristiana

Ο Βασίλης Πορφυράκης έτοιμος να ξεσηκώσει το κοινό

xristiana

Σύνδρομο στρεπτοκοκκικού τοξικού σοκ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

xristiana