ΚεντρικήΟμορφιά

5 καλοκαιρινά looks που θα σε εμπνεύσουν να ανανεώσεις το στιλ σου

6/8/2022

Είναι γεγονός πως φέτος το καλοκαίρι η διάθεσή μας είναι ελαφρώς πεσμένη με όλα αυτά που ακούμε στις ειδήσεις σε καθημερινή βάση. Ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να μας πτοεί ή να μας χαλάει τη διάθεση γιατί το συμπέρασμα πάντα είναι ένα…μια ζωή την έχουμε, αυτή είναι δεν θα υπάρξει άλλη και πρέπει να τη ζούμε με χαρά και ηρεμία.

Η μόδα πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση και μας βοηθάει να δούμε τη ζωή με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Η γνωστή fashionista Mary Lawless Lee μας δείχνει κάποιες από τις αγαπημένες της τάσεις για φέτος και μας εμπνέει να πειραματιστούμε κι εμείς, όπως κάνει και εκείνη.

#1. Σορτς + t-shirt + blazer + loafers

Ακόμα και αν δεν σου αρέσει αυτό το σύνολο για καλοκαίρι, να είσαι σίγουρη πως αυτό το outfit θα το ευχαριστηθείς όσο κανένα άλλο από τον Σεπτέμβριο.

#2. Babydoll dress + μπότες

Φέτος το καλοκαίρι πολλές influencers υιοθετούν το look φόρεμα- μπότα και η αλήθεια είναι πως αυτό το look μας έχει κερδίσει και εμάς.

#3. Δερμάτινο παντελόνι + crop top

Η Mary Lawless Lee υιοθετεί 2 hot τάσεις σε ένα look! Συγκεκριμένα η γνωστή fashionista επιλέγει leather παντελόνι που συνδυάζει με crop top με αλυσίδες στην πλάτη.

#4. Ολόσωμο μαγιό με cut- outs και prints

Aν παρακολουθείς τη μόδα στενά τότε είμαι σίγουρη πως θα έχεις εντοπίσει ήδη τον χαμό που γίνεται φέτος στα ρούχα που κυκλοφορούν με prints λεμονιών.

#5. Tie dye ολόσωμη φόρμα

Οι ολόσωμες φόρμες όλων των ειδών είναι τάση που θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας. Πόσο μάλλον αν είναι με tie dye σχέδιο.

Από την Ελένη Βάγια

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Τρία λάθη στην περιποίηση της επιδερμίδας για τα οποία είμαστε όλες ένοχες

xristiana

Σκρέκας: Στα 435 εκατ. ευρώ οι συνολικές επιδοτήσεις για το ρεύμα τον Δεκέμβριο

xristiana

Δ. Μιχαηλίδου: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για Προσωπικό Βοηθό

xristiana