ΚεντρικήΟμορφιά

5 ενυδατικά (και πολύ δροσιστικά) face mists που θα σε προστατεύσουν στον καύσωνα

19/8/2022

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα face mists και για το πόσα οφέλη έχουν στην επιδερμίδα σου, από πολλές απόψεις. Πρόκειται για φόρμουλες που εκτός από υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, περιέχουν επίσης υαλουρονικό οξύ ή γλυκερίνη, αλλά και άλλα ωφέλιμα στοιχεία όπως για παράδειγμα ροδόνερο, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη.

Ταυτόχρονα όμως λειτουργούν και σαν μια ανάσα πραγματικής δροσιάς για το δέρμα, αφού με ένα ψέκασμά τους στο πρόσωπό σου αναζωογονείσαι πραγματικά.

Και τι καλύτερο από το να εξοπλιστείς με ένα (ή και περισσότερα mists) αυτήν την περίοδο, με τον καύσωνα να μας ταλαιπωρεί ήδη;

Πίστεψέ μας, ένα μόνο ψέκασμα όχι μόνο θα σε δροσίσει αλλά και θα ενυδατώσει πλήρως το δέρμα σου, που ενδεχομένως να έχει ταλαιπωρηθεί, ή ακόμα και αφυδατωθεί, από τις υψηλές θερμοκρασίες και την έκθεση στον ήλιο.

Δεν είναι τυχαίο που οι διασημότεροι makeup artists το χρησιμοποιούν πριν το μακιγιάζ, για να προετοιμάσουν την επιδερμίδα να δεχθεί όλα τα προϊόντα αλλά και να απορροφήσει καλύτερα την ενυδατική που εφαρμόζεται αμέσως πριν το foundation. 

Tip: Έχε το μαζί σου στην τσάντα ώστε να ψεκάζεσαι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, είτε βρίσκεσαι στο γραφείο είτε στο αμάξι.

Επίσης, προτείνουμε να ψεκάζεις το face mist πριν και μετά την skincare ρουτίνα σου, πρωινή και βραδινή. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάς να απορροφηθούν καλύτερα το σέρουμ και η ενυδατική σου.

Πηγή: https://www.madamefigaro.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΗΠΑ: Οι πάγοι στην Ανταρκτική συρρικνώθηκαν φέτος περισσότερο από ποτέ

xristiana

Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης Μουσικοχορευτική Εκδήλωση Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

xristiana

Ο αθλητικός νάρθηκας αποτελεσματικός στην πρόληψη τραυματισμών

xristiana