ΚεντρικήΠεριβάλλον

4 top καλοκαιρινοί προορισμοί

4/8/2022

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί η στιγμή που περίμενες όλο τον χρόνο, η στιγμή των διακοπών όλο και πλησιάζει! Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις που θα πας συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε τους top4 καλοκαιρινούς προορισμούς που υπόσχονται να σου προσφέρουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Σαντορίνη

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα το πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων, η Σαντορίνη. Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς για πλήθος κόσμου, και όχι άδικα αφού υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να ερωτευτείς αυτό το νησί. Η Σαντορίνη διαθέτει ξεχωριστή χώρα, ασύγκριτης ομορφιάς τα Φηρά, ενώ η θέα από την Καλντέρα είναι μαγευτική. Επισκέψου την γραφική Οία, το Ημεροβίγλι ή το παραδοσιακό χωριό του Πύργου και φυσικά μην παραλείψεις να αναζητήσεις ενοικίαση σκάφους στην Σαντορίνη για να ανακαλύψεις τις απόκρημνες παραλίες του νησιού.

Μύκονος

Αν θέλεις να διασκεδάσεις μέχρι πρωίας τότε η Μύκονος είναι το ιδανικό νησί για εσένα. Αποτελεί αναμφίβολα το πιο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί, με πλήθος τουρίστες να την επισκέπτονται τακτικά κάθε χρόνο για να απολαύσουν τις χρυσές αμμουδιές αλλά και την φινετσάτη νυχτερινή ζωή του. Στην χώρα της Μυκόνου θα συναντήσεις δρομάκια γεμάτα μαγαζιά για αγορές αλλά και πλήθος εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ για να επιλέξεις όποιο σου αρέσει. Επισκέψου τις νότιες παραλίες του νησιού με τα απίστευτα beachparty, είτε προτίμησε τις πιο απομονωμένες παραλίες της βόρειας πλευράς του νησιού. Τόλμησε να δοκιμάσεις θαλάσσια σπορ όπως tzetski ή windsurfingκαι προετοιμάσου για ατελείωτο βραδινό ξεφάντωμα!

Παξοί

Οι Παξοί είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά του Ιονίου και ιδανικό μέρος αν αναζητάς χαλαρές διακοπές με θέα μαγευτικά τοπία. Οι εξωτικές παραλίες, τα γραφικά χωριά αλλά και η πυκνή βλάστηση του νησιού υπόσχονται να σε ενθουσιάσουν. Μην παραλείψεις  να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα στον κατάλευκο βράχο του Ερημίτη, να εξερευνήσεις τις εντυπωσιακές σπηλιές αλλά και να κάνεις μια μονοήμερη εκδρομή στους υπέροχους Αντίπαξους. Σου υποσχόμαστε ότι αυτές οι διακοπές θα σου μείνουν αξέχαστες!

Μήλος

Η Μήλος είναι ομολογουμένως το πιο εξωτικό νησί των Κυκλάδων. Καταγάλανα νερά, χρυσές αμμουδιές και μοναδικά τοπία καθιστούν την Μήλο έναν εκπληκτικό προορισμό για όσους αναζητούν ιδιαίτερες διακοπές. Επισκέψου το Σαρακήνικο και το Κλέφτικο με τους λευκούς βράχους και τις μυστηριώδεις σπηλιές και ζήσε μια μοναδική εμπειρία. Απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα στην Πλάκα και φυσικά επισκέψου το Κλήμα με τα πολύχρωμα σπιτάκια που συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο. Ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις, η Μήλος είναι σίγουρο πως θα σε ξετρελάνει!

Related posts

Celebrate ‘’VEGANUARY’’ with MUA

xristiana

Αύξηση των πυρκαγιών του Φθινοπώρου – Ισχυρή σύσταση για τήρηση των αντιπυρικών μέτρων

xristiana

Ανοιχτή Συζήτηση Από Το ΙΣΝ Για Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Φιλύρου

xristiana