ΚεντρικήΟμορφιά

4 beauty λάθη που πρέπει να αποφύγεις στις διακοπές σου

12/8/2022

Αν θέλεις να περάσεις ήρεμες και ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς άγχος, καλό θα ήταν να διαβάσεις τα λάθη που συνήθως κάνουμε στις διακοπές, όσον αφορά στο skincare, ώστε να τα αποφύγεις.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις να βάφεσαι στην παραλία, καθώς το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να ξεκουράσεις το πρόσωπό σου από οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ. Άλλωστε ο ήλιος είναι αυτός που θα σου χαρίσει τη φυσική λάμψη που επιθυμείς. Ωστόσο αν θέλεις να βάλεις οπωσδήποτε μάσκαρα στην παραλία, προτίμησε μια αδιάβροχη, ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και βέβαια με αυτό το τρόπο θα αποφύγεις να μουτζουρωθείς μετά τη πρώτη βουτιά.

Ακόμα πριν καλά-καλά σηκωθείς από το κρεβάτι θέλεις να κρύψεις τις ατέλειες του προσώπου σου με ένα fond de teint. Δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις μαζί σου στις διακοπές, αφού μια bb cream με αντηλιακά φίλτρα θα σου προσφέρει την κάλυψη που επιθυμείς αλλά παράλληλα θα σε προστατεύει από τον ήλιο.

Μη χρησιμοποιείς lip gloss στη παραλία. Προτίμησε καλύτερα ένα lip balm με δείκτη προστασίας. Έτσι τα χείλη σου θα έχουν πάλι τη φυσική γυαλάδα που επιθυμείς αλλά ταυτόχρονα θα είναι ενυδατωμένα και προστατευμένα από τον ήλιο και το αλάτι.

Φρόντισε πριν φύγεις για διακοπές να έχεις κάνει αποτρίχωση με λέιζερ ή κερί. Αυτός ο τρόπος θα σε βοηθήσει να μη χρησιμοποιήσεις ξυραφάκι, μιας και η συγκεκριμένη μέθοδος δεν είναι και ότι καλύτερο πριν μπεις στη θάλασσα. Το δέρμα σου όταν είναι φρεσκοξυρισμένο και έρχεται σε επαφή με το θαλασσινό νερό ή την άμμο μπορεί να ερεθιστεί και να εμφανίσει κοκκινίλες.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Νύχια που ξεφλουδίζουν ή σκίζονται: Τι κάνουμε

xristiana

Σεξουαλική ικανοποίηση και άνοια: Πώς συνδέονται

xristiana

ΕΣΑμεΑ: Παράταση Αιτήσεων Στα Επιδοτούμενα Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Νέων

xristiana