News ΑΜΕΑΚεντρική

Το 3o Thessaloniki Tango Party Στηρίζει Τη Συζωή

9/8/2022

Το ανοιχτό διήμερο Thessaloniki Tango Party πραγματοποιείται την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στις 16:00 Μ. Ανδρόνικου 6 με χορευτικό αλλά και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Το 3o Thessaloniki Tango Party θα στηρίξει τον Σύλλογο «Συζωή», ο οποίος μεριμνά για άτομα που μαζί με τύφλωση έχουν και πρόσθετες αναπηρίες, προβάλλοντας το έργο του και υποστηρίζοντας την προσπάθειά του.

Οι υπηρεσίες της Συζωής περιλαμβάνουν εξατομικευμένα και ομαδικά προγράμματα αυτόνομης διαβίωσης / κινητικότητας, φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, ειδικής αγωγής, αισθητηριακής ολοκλήρωσης, ειδικής φυσικής αγωγής, μουσικοκινητικής αγωγής, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, συμβουλευτικής γονέων και πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για βρέφη και νήπια.

Το Thessaloniki Tango Party είναι ένα ανοιχτό φεστιβάλ που μπορεί να σας χαρίσει νέες χορευτικές -και όχι μόνο- εμπειρίες σε ένα ταξίδι tango που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Μία μοναδική ευκαιρία για να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας με πολύ χορό, κέφι και μοιράζοντας χαρά στους συνανθρώπους μας.

Ειδικοί στο συγκεκριμένο είδος χορού θα είναι στη διάθεσή σας για σας καθοδηγήσουν και να σας παρέχουν πληροφορίες που σας χρειάζονται. Ακόμη θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις χορευτικές σας ικανότητες, γρήγορα, εύκολα και καλύτερα. Άλλωστε οι συμμετέχοντες καλύπτουν ποσοστό 50% κυρίες και 50% κυρίους ώστε όλοι να απολαύσουν τον χορό.

Μία φιλόξενη διοργάνωση, με ασταμάτητο τάνγκο και χαρούμενη διάθεση σας περιμένει σε έναν πανέμορφο χώρο στο κέντρο της πόλης.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι άλλωστε ο καλύτερος συνδυασμός κλίματος, ανθρώπων, αξιοθέατων και του ατελείωτου tango. Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι γεμάτο με φανταστικές υπαίθριες milongas, σεμινάρια και δρώμενα.

Related posts

Πατατοκροκέτες: Η πιο εύκολη συνταγή για το πιο νόστιμο συνοδευτικό

xristiana

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θα Λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο Ηλιούπολης

xristiana

Γιατί παρατηρείται έξαρση των μωβ μεδουσών – Πώς μπορούν να προστατευθούν οι λουόμενοι

xristiana