ΚεντρικήΟμορφιά

Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς να αντιγράψετε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της

25/8/2022

Πόσα και με ποια σειρά εφαρμόζει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Η επιδερμίδα της Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει υπέροχη, οποιαδήποτε στιγμή και αν την καταγράψει η κάμερα. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Today το 2014, απέδωσε το νεανικό της δέρμα στα γονίδιά της εξηγώντας πως «Η μαμά μου και η γιαγιά μου έχουν όμορφο δέρμα, οπότε ήμουν ευλογημένη με αυτό και είμαι τυχερή με αυτόν τον τρόπο».

Ωστόσο, σύμφωνα με το thelist.com, η ίδια δηλώνει φανατική της περιποίησης της επιδερμίδας και θέτει την υγιεινή επιδερμίδα ως προτεραιότητα -γι’ αυτό και δεν πίνει καφέ.

Με την ιδιότητά της ως σούπερ σταρ, πολλοί θα υπέθεταν ότι η πρωινή της ρουτίνα είναι τόσο μεγάλη όσο και η μουσική της καριέρα. Αλλά η σύζυγος του Μπεν Άφλεκ είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς να αντιγράψετε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της

https://www.instagram.com/p/Caz-Frapcgr/?utm_source=ig_embed&ig_rid=833c8bff-52cc-4888-ba3b-29372f21a9dd

Η γκουρού της ομορφιάς επικεντρώνει τη μινιμαλιστική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της σε καθαριστικόορό προσώπουενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας από τον ήλιο και κρέμα ματιών. Σύμφωνα με το βίντεο, χρησιμοποιεί το That Hit Single Gel-Cream Cleanser της JLo Beauty ενώ κάνει ντους και εφαρμόζει τον That JLo Glow Serum με σύμπλεγμα ελιάς. Σύμφωνα με τη σελίδα του προϊόντος, ο ορός προσώπου έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την υφή του δέρματος και να καταπολεμά την ξηρότητα.

Τις ημέρες, όμως, που βιάζεστε και σας περισσεύουν μόνο ένα ή δύο λεπτά, ο ορός λάμψης θα σας βοηθήσει να δείχνετε πιο ξεκούραστες, εξηγεί η Τζένιφερ Λόπεζ σε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τα βήματα για την πρωινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί συχνά τον ορό προσώπου για να αποκαταστήσει το δέρμα της κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η περιποίηση της επιδερμίδας της, ωστόσο, είναι διττή. Η Λόπεζ φροντίζει τον εαυτό της τόσο εσωτερικά και εξωτερικά. Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η λατίνα σταρ πιστεύει ακράδαντα στο να μιλάμε για τη θετικότητα και ενσωματώνει καθημερινά μια θετική επιβεβαίωση στη ρουτίνα ομορφιάς της.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή βίντεο: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα ζώδια σήμερα: «Κριέ, μπορεί να υπάρξουν πολύ σημαντικές συναντήσεις»

xristiana

Τι είναι η τεχνική “underpainting” make up; Αξίζει να την δοκιμάσεις;

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 7/12

xristiana