ΚεντρικήΟμορφιά

Τα μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων

8/8/2022

Οι Γαλλίδες φημίζονται για την φυσικότητα και την απαράμιλλη ομορφιά τους. Δεν «φορτώνουν» το πρόσωπό τους με πολλά προϊόντα μακιγιάζ και αρκούνται στο less is more. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι ακολουθούν πιστά την skincare ρουτίνα τους. Ποια είναι όμως τα βήματα που ακολουθούν;

Οι Γαλλίδες επιλέγουν το διπλό καθαρισμό. Στην αρχή ξεκινούν με την απομάκρυνση των ρυπών και των υπολειμμάτων μακιγιάζ με ένα νερό micellaire water και στη συνέχεια με ένα Foaming Cleanser  καθαρίζουν εντελώς την επιδερμίδα τους.

Μετά τον καθαρισμό σειρά έχει η ενυδάτωση. Δεν παραλείπουν να απλώνουν στο πρόσωπό τους την αγαπημένη τους ενυδατική κρέμα, διότι αυτό που θέλουν είναι να έχουν μια λεία επιδερμίδα, με αίσθηση φρεσκάδας. Καθώς επίσης δεν παραλείπουν και τη κρέμα ματιών.

Αναπόσπαστο κομμάτι της skincare ρουτίνας αποτελεί και η απολέπιση με ένα scrub. Με αυτό το τρόπο δημιουργούν το τέλειο καμβά για να υποδεχτεί ξανά το πρόσωπό τους τα προϊόντα  μακιγιάζ.

Τέλος, δεν παραλείπουν την ενυδάτωση των χειλιών τους. Επιλέγουν ένα ενυδατικό balm, το οποίο προλαμβάνει το σκάσιμο των χειλιών και τους χαρίζει ένα juicy αποτέλεσμα.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ηπατίτιδα σε παιδιά: Διερευνάται πιθανή σχέση μεταξύ επαφής με σκύλους και αύξησης κρούσματων

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 25/9

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 10/12

xristiana