ΚεντρικήΜαγειρική

Σκορδόψωμο με τρία είδη τυριών

30/8/2022

Υλικά

  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα
  • 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένο ημίσκληρο τυρί
  • 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο κρεμμυδάκι, σε φέτες
  • 1 ράβδο μαλακό βούτυρο
  • 1 μπαγκέτα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από την μπαγκέτα, μέχρι να αποκτήσετε ένα λείο μείγμα.

Βήμα 3
Κόψτε τη μπαγκέτα στη μέση κατά μήκος και απλώστε το μείγμα βουτύρου και τυριών ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές της μπαγκέτας.

Βήμα 4
Τοποθετήστε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι το τυρί να φουσκώσει και να αρχίσει να ροδίζει στις άκρες.

Βήμα 5
Κόψτε σε φέτες, αφήστε να κρυώσει και σερβίρετε.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

ΕΒΕΑ: Συγκέντρωση Τροφίμων, Φαρμάκων Και Υγειονομικού Υλικού Για Την Ουκρανία

xristiana

Καρδιακή ανεπάρκεια: Απλό συμπλήρωμα αυξάνει το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών στο 100%

xristiana

Ο Λαρισαίος και τα δώρα…

xristiana