ΚεντρικήΟμορφιά

Πως θα πετύχεις το τέλειο smokey eye μακιγιάζ για βραδινές εμφανίσεις!

27/8/2022

Τα smokey eyes είναι μία επαναστατική, rock ‘n’ roll εναλλακτική πρόταση για το βραδινό μακιγιάζ σου. Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτή ισορροπία που πρέπει να επιτευχθεί μεταξύ της εμφάνισης που σε δείχνει “ατημέλητη” και σeξι.

Είναι, λοιπόν, κατανοητό γιατί πάνω από 21 εκατομμύρια από εμάς έχουμε πληκτρολογήσει “πώς να κάνουμε ένα smokey eye;” στο Google πρόσφατα.

Smokey eyes: 2+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου

Το κλειδί είναι να διατηρείς πάντα πιο σκούρο το σημείο στη γραμμή των βλεφαρίδων. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρείς το μακιγιάζ πραγματικά μοντέρνο και φρέσκο​, ενώ διασφαλίζεις ότι τραβάς περισσότερη προσοχή στα μάτια σου.

Επιπλέον, κράτησέ το απλό. Μη χρησιμοποιείς περισσότερες από 3 σκιές ματιών για να το πετύχεις!

Το blending είναι φίλος σου, αφού τα πινέλα είναι εξαιρετικά σημαντικά για να αποκτήσεις αυτό το αισθησιακό μακιγιάζ. Όταν πρόκειται για ένα smokey eye, δεν έχει σημασία πόσο σκούρο είναι  ή ποια χρώματα χρησιμοποιείς, αλλά πόσο καλά μπορείς να συνδυάσεις την επένδυση και τη σκιά. 

Smokey eye look: Πως θα πετύχεις ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα

  • Ξεκίνησε απλώνοντας μια μεσαίου τόνου σκιά ματιών σε όλο το βλέφαρο. Επίλεξε γκρι ή καφέ για να δημιουργήσεις μια λεπτή “καπνιστή” βάση.
  • Τοποθέτησε μια σκιά σε σκούρο τόνο, ανακατεύοντας μέχρι τη μέση του καπακιού σου.
  • Εφάρμοσε κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων λίγη σκούρη σκιά πιέζοντας απαλά το πινέλο στη ρίζα των κάτω βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, μουτζούρωσε με τα δάχτυλα σου για ένα πιο smokey φινίρισμα.
  • Δώσε προσοχή σε αυτές τις πολύ σημαντικές τελευταίες πινελιές χρησιμοποιώντας μία καλή μάσκαρα και στρώνοντας 3-4 στρώσεις για ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες.
  • Τέλος, μπορείς να προσθέσεις μια σκιά λάμψης με το δάχτυλό σου στην εσωτερική γωνία του ματιού ή κάτω από το φρύδι για ένα πραγματικό πολυτελές φινίρισμα. 

Το smokey eye ανήκει πλέον στα διαχρονικά μακιγιάζ, ενώ οι πασαρέλες του οίκου Versace για Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2022-2023 ήταν γεμάτες από smokey μάτια.

Πηγή: https://glance.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://glance.gr

Related posts

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (26/2 – 3/3)

xristiana

Το χαρακτηριστικό του άνδρα που «σκοτώνει» τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού

xristiana

7ημερη Εθελοντική Αιμοδοσία Του «Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου» Στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Για Όλους Τους Αιμοδότες Όλων Των Τραπεζών

xristiana