ΚεντρικήΟμορφιά

Πολυγλουταμινικό οξύ: Το νέο σούπερ skincare συστατικό

16/8/2022

Το πολυγλουταμινικό οξύ μπορεί να μην αποτελεί ακόμη μέρος του λεξικού περιποίησης του δέρματος, αλλά, αν όμως ψάχνεις για κάτι που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σφριγηλή, ενυδατωμένη και απαλή επιδερμίδα, είναι πιθανό να γίνει το νέο αγαπημένο σου συστατικό της περιποίησης της επιδερμίδας σου.

Πρόκειται για ένα, ισχυρό ενυδατικό παράγοντα που συγκρατεί έως και 4 φορές περισσότερη υγρασία από το υαλουρονικό οξύ και στοχεύει στο να συγκρατήσει υγρασία και να βοηθήσει άμεσα στην πιο λεία όψη της επιδερμίδας.

Τα κύρια οφέλη του είναι ότι ενυδατώνει το δέρμα, μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και αναπληρώνει την υγρασία των κυττάρων.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες το πολυγλουταμινικό οξύ το οποίο θα βρεις κυρίως σε υφές ορούμπορεί να συγκρατήσει 10 φορές περισσότερο νερό από το υαλουρονικό οξύ.

Αν όμως χρησιμοποιηθούν μαζί, μπορούν να θεωρηθούν ως η μαγική συνταγή για τέλειο ενυδατωμένο δέρμα.

Extra tip: Το πολυγλουταμινικό οξύ μπορείς να το εφαρμόζεις πρωί και βράδυ. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, ακόμη και με βιταμίνη C.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Dance Challenge Καλαμάτας: Θα Υποδεχθεί Φέτος Την Ομάδα Χορού Dagipolis

xristiana

Τι πρέπει να προσέχουμε στις καλοκαιρινές εξόδους για φαγητό;

xristiana

Το Μαρούσι ντύνεται αποκριάτικα – Πλούσιο πρόγραμμα δρώμενων σε πεζόδρομους και πλατείες

xristiana