ΚεντρικήΟμορφιά

Οι πιο ΜΗ- βαρετοί τρόποι για να φορέσεις το σορτς και τη βερμούδα σου

9/8/2022

Δευτέρα σήμερα και κάνουμε τον γύρο του κόσμου ψάχνοντας να βρούμε ενδιαφέροντα street looks που θα μας εμπνεύσουν να ανανεώσουμε το στιλ μας και να δοκιμάσουμε νέα outfits. Το θέμα της ημέρας είναι τα σορτς και οι βερμούδες και κάνοντας search online βρήκαμε fashionistas που τολμάνε να φοράνε τα σορτς τους με μη-βαρετούς τρόπους.

Η Adèle Exarchopoulos βρέθηκε στις Κάννες και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με πολύχρωμο σετ που αποτελούνταν από σορτς και ασορτί πουκάμισο. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με φλατ πέδιλα και μια αυστηρή πλεξούδα στα μαλλιά.

Η Emilie Joseph βρέθηκε στο Παρίσι και θέλησε να μας δείξει πώς μπορούμε να βάλουμε χρώμα στις εμφανίσεις μας. Η γνωστή fashionista συνδύασε το φούξια σορτς της με ασορτί τοπ και πρόσθεσε στο outfit ένα τιρκουάζ blazer.

Diane Batoukina επιλέγει βερμούδα από το brand Anine Bing κι την ταιριάζει με λευκό τοπ και μαύρο σακάκι, ενώ ολοκληρώνει το outfit με ένα Chanel belt bag.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα looks που είδαμε στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας ήταν αυτό που υιοθετεί η fashionista της παρακάτω φωτογραφίας.

Η τζιν βερμούδα γίνεται must κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.

Valentina Ferragni πήγε στο show του οίκου Fendi και ντύθηκε από πάνω μέχρι κάτω με Fendi.

Η India Reynolds βρέθηκε στο Λονδίνο και επέλεξε για αυτήν της την εμφάνιση printed σορτς και λευκό πουκάμισο.

Η fashionista που βλέπουμε στη φωτογραφία επιλέγει το γνωστό brand Τhe Frankie Shop για το look της, τσάντα από Bottega Veneta και πέδιλα από Zara.

H Γερμανίδα fashionista της φωτογραφίας συνδυάζει τη βερμούδα και το σακάκι της από S. Oliver με μπότες από τον οίκο Chanel δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον look που ξεχωρίζει.

Η influencer που βλέπουμε παρακάτω επιλέγει ροζ τόνους για το συγκεκριμένο outfit και κερδίζει τις εντυπώσεις.

© Jeremy Moeller/ Ricky Vigil / Jacopo M. Raule/ Edward Berthelot/ GC Images / Getty Images / Ideal Image

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Γιατί τα ψεύτικα κοσμήματα κάνουν το δέρμα σας πράσινο

xristiana

Δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος από τον Δήμο Χανίων

xristiana

Οι παγετώνες των Ιμαλαΐων λιώνουν 65% ταχύτερα λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας

xristiana