ΚεντρικήΟμορφιά

Κονσίλερ: Οι make up artists σας αποκαλύπτουν ένα μυστικό εφαρμογής που θα σας ξετρελάνει!

27/8/2022

Το κονσίλερ είναι ίσως το αγαπημένο σας προϊόν. Δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ σας και το έχετε πάντα μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε χειμώνα και καλοκαίρι. Άλλωστε οι περισσότερες έχετε μικρές ατέλειες στην περιοχή των ματιών όπως λεπτές γραμμές έκφρασης, μαύρους κύκλους και πρηξίματα.

Είναι το μαγικό προϊόν που εξαφανίζει τα σημάδια κούρασης με μία κίνηση. Παράλληλα είναι η super βάση για το μακιγιάζ των ματιών αφού κρατά τη σκιά στη θέση της για ώρες. Όπως ακριβώς και το κραγιόν αν το απλώστε προηγουμένως στα χείλη.

Οι χρήσεις του λοιπόν είναι πολλές. Οι celebrity make up artists αποκάλυψαν ότι χρησιμοποιούν τα κονσίλερ και ως highlighter. Και πιο συγκεκριμένα τις φόρμουλες που περιέχουν απαλούς ιριδισμούς στη σύνθεση τους. Το εφαρμόζουν στα ζυγωματικά ώστε να χαρίζουν σε όλο το πρόσωπο μια απαλή και tres chic γυαλάδα.

Υπάρχουν μάλιστα κονσίλερ τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για φον ντε τεν. Οι ειδικοί επιμένουν ότι όταν θέλετε απαλή κάλυψη μπορείτε να απλώσετε το αγαπημένο σας προϊόν σε σημεία του προσώπου όπως η ζώνη Τ, το πηγούνι και τα ζυγωματικά ώστε να απομακρύνετε τη λιπαρότητα και να καλύψετε τυχόν κηλίδες ή πανάδες.

Τώρα όμως σας εκμυστηρεύονται την πιο απίθανη συμβουλή και τρικ μαζί. Σας προτείνουν να το απλώσετε γύρω από τη μύτη! Θα έχετε προσέξει ότι είναι ένα σημείο που παρουσιάζει κοκκινίλες και το πρώτο ίσως όπου εμφανίζονται μικρές ευρυαγγείες.

Επίσης επειδή η μύτη βρίσκεται στο κέντρο ακριβώς του προσώπου αν τη φωτίσετε με τη σωστή απόχρωση και υφή κονσίλερ τότε θα χαρίσετε μια υπέροχη λάμψη χωρίς να καταλάβει κανείς πως την προκαλέσατε.

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση που σημαίνει πως θα πρέπει να είναι λίγο πιο φωτεινή από το φον ντε τεν σας. Καλό είναι να το απλώστε με τα δάχτυλα ώστε να ελέγξετε τόσο την ποσότητα όσο και την επιφάνεια που θα καλύψετε.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ελλείψεις φαρμάκων: Σε 280 κωδικούς το πρόβλημα – Πού οφείλεται

xristiana

Προφήτης Βαρούχ

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana