ΚεντρικήΟμορφιά

Θα καθαρίσεις όλο σου το πρόσωπο με αυτή την σπιτική μάσκα προσώπου με αυγό – Εύκολη και πολύ οικονομική

29/8/2022

Για να μην ξοδεύετε αδίκως τα χρήματά σας σε μάσκες του εμπορίου, σας έχουμε μια φανταστική, που μπορείτε να την φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Ο λόγος για την peel off μάσκα προσώπου με αυγό.

Συγκεκριμένα, αφαιρεί τα μαύρα στίγματα και έχει την ικανότητα να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, ανοίγοντας τους φραγμένους πόρους και μειώνοντας σιγά σιγά τη λιπαρότητα. Πριν την εφαρμογή της μάσκας θα πρέπει να κάνετε ένα ατμόλουτρο προκειμένου να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος και να γίνει αποτελεσματικότερη η δράση της μάσκας.

Το αυγό έχει την ικανότητα να συσφίγγει το δέρμα και τους πόρους, αλλά και να τους συρρικνώνει, ωστόσο και η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα.

Πώς θα φτιάξετε την σπιτική μάσκα με αυγό

Θα χρειαστείτε:

  • 1 ασπράδι αυγού
  • 1 λεπτό χαρτομάντιλο
  • 1 πινέλο

Τρόπος εφαρμογής: Σπάστε το αυγό και πάρτε μόνο το ασπράδι του. Απλώστε το με το πινέλο στο πρόσωπο σας και ακουμπήστε πάνω του το χαρτομάντιλο. Πιέστε το ελαφρώς για να κολλήσει και απλώστε άλλη μια στρώση ασπράδι. Αφήστε το να στεγνώσει και ξεφλουδίστε το απαλά με κατεύθυνση από κάτω προς τα πάνω. Ξεπλυθείτε με άφθονο ζεστό νερό και ολοκληρώστε ρίχνοντας κρύο για να κλείσουν οι πόροι του δέρματος.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δήμος Αθηναίων: Υπαίθρια Ομαδική Εικαστική Έκθεση Κατά Της Ενδοοικογενειακής Και Έμφυλης Βίας

xristiana

Νατάσσα Μποφίλιου: Δύο Συναυλίες «Με Άλλα Μάτια» Στο Σκοτάδι Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

xristiana

Δράση αναδάσωσης στην Πεντέλη

xristiana