ΚεντρικήΜαγειρική

Ζυμαρικά με σολομό και αβοκάντο

7/8/2022

Υλικά

  • 250 γρ. ζυμαρικά
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 250 γρ. σολομό, φιλέτο
  • 250 γρ. ντοματίνια
  • 1 αβοκάντο
  • 3 κ. σ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 χούφτα φρέσκο κόλιανδρο, χοντροκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Βήμα 2
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώστε καλά και περιχύστε με ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν. Αφήστε τα να κρυώσουν.

Βήμα 3
Ψήστε το σολομό για 10 λεπτά. Αφαιρέστε το δέρμα και τα κόκαλα και αφήστε τα στην άκρη.

Βήμα 4
Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση, ξεφλουδίστε και κόψτε το αβοκάντο σε κομμάτια παρόμοιου μεγέθους.

Βήμα 5
Συνδυάστε τα ζυμαρικά, τις ντομάτες, τα αβοκάντο και το σολομό σε μια σαλατιέρα.

Βήμα 6
Προσθέστε την παρμεζάνα, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώστε, προσθέστε ψιλοκομμένο κόλιανδρο και σερβίρετε.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Νέα μελέτη διαπιστώνει ότι η βιταμίνη D συμβάλλει στην μακροζωία

xristiana

Διαδικτυακή Συζήτηση Με Θέμα «Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα»

xristiana

Ταλαιπωρημένα, άγρια μαλλιά; Αυτό το tip κατά τη διάρκεια της γυμναστικής θα τα σώσει

xristiana