ΚεντρικήΜαγειρική

Ελληνική πίτσα με βάση από πίτες

15/8/2022

Υλικά

  • 1 χωριάτικο λουκάνικο σε κιμά
  • 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 4 πίτες
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 μέτριο αβοκάντο, κομμένο σε κύβους
  • 1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
  • 1 μικρό αγγούρι κομμένο σε φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού τζατζίκι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Βήμα 2
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρέψτε το λουκάνικο και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 6-8 λεπτά.

Βήμα 3
Εν τω μεταξύ, τοποθετήστε τις πίτες σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήστε για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.

Βήμα 4
Τοποθετήστε το μείγμα με το λουκάνικο στις πίτες ομοιόμορφα και γαρνίρετε με τις ντομάτες, το αβοκάντο και τη φέτα.

Βήμα 5
Ψήστε για επιπλέον 3- 4 λεπτά, γαρνίρετε με τις φέτες αγγούρι και «ραντίστε» με το τζατζίκι.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Πώς θα καταλάβεις ότι η μάσκαρά σου έχει λήξει;

xristiana

Δ. Θηβαίων: Επιμορφωτικό Σεμινάριο Για Την Αντισεισμική Προστασία Των Σχολείων

xristiana

Δωρεάν 2μήνο πρόγραμμα mentoring από το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος

xristiana