ΚεντρικήΟμορφιά

Είστε σε διακοπές και τελείωσε το αποσμητικό σας; Μην σας πιάνει πανικός, υπάρχουν λύσεις!

15/8/2022

Είστε σε διακοπές και αφού κάνατε ντους μετά τη θάλασσα ανακαλύπτετε ότι σας τελείωσε το αποσμητικό σας.  Και είστε σχεδόν έτοιμες για τη βραδινή σας έξοδο στο νησί. Όχι, μην σας πιάνει πανικός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Υπάρχουν λύσεις και μάλιστα πανεύκολες. Φυσικά αυτό μπορεί να σας συμβεί και στο σπίτι ειδικά αν γυρίσατε μόλις από τις διακοπές, πρέπει να πάτε στο γραφείο και δεν έχετε προλάβει να επισκεφτείτε το αγαπημένο σας beauty κατάστημα για ανεφοδιασμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το αντισηπτικό που χρησιμοποιείτε για τα χέρια σας. Είμαστε σίγουρες ότι υπάρχει στην τσάντα σας, γνωρίζουμε πως δεν πάτε πουθενά χωρίς αυτό.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε: Αφού τελειώσετε με το ντους σκουπίζεστε καλά και στη συνέχεια απλώνετε στις μασχάλες σας μικρή ποσότητα αντισηπτικού. Περιμένετε για λίγο πριν ντυθείτε, μέχρι να στεγνώσει εντελώς.

Ο λόγος που σας προτείνουμε το συγκεκριμένο προϊόν είναι επειδή περιέχει στη σύνθεση του οινόπνευμα το οποίο δεν σας επιτρέπει να ιδρώσετε ενώ παράλληλα έχει την ιδιότητα να σκοτώνει τα βακτήρια που ευθύνονται για την κακοσμία.

Παράλληλα και αν έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα με τη εφίδρωση υπάρχει ένα ακόμη μικρό μυστικό που θα σας ενθουσιάσει: Η μαγειρική σόδα. Είναι αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδης που σημαίνει πως ακόμη κι αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα δεν πρόκειται να παρουσιαστούν ερεθισμοί και κοκκινίλες.

Μπορείτε να απλώσετε μικρή ποσότητα τόσο στις μασχάλες όσο και στο μπούστο ή τα χέρια σας αν ιδρώνουν πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επίσης μπορείτε να αναμίξετε τη μαγειρική σόδα με χυμό λεμονιού και με ένα βρεγμένο βαμβάκι να ταμπονάρετε στα σημεία. Η σόδα έχει καθαριστική δράση και το λεμόνι αντισηπτικές ιδιότητες.

Φυσικά οι συγκεκριμένες είναι λύσεις ανάγκης. Μπορείτε να τις ακολουθήσετε μόνο στην περίπτωση που έχει τελειώσει το αποσμητικό σας ή το έχετε ξεχάσει. Πρέπει άμεσα λοιπόν να κάνετε τις αγορές σας.

Πηγή https://www.faysbook.gr

Related posts

Δήμος Πάργας: Σεβασμός στο περιβάλλον με ένα βίντεο

xristiana

Δωρεάν Διαδικτυακές Συνεδρίες Διαλέξεων Από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» Για Σχολικούς Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς Και Γονείς Του Νομού Θεσσαλονίκης

xristiana

Dance Challenge Καλαμάτας: Θα Υποδεχθεί Φέτος Την Ομάδα Χορού Dagipolis

xristiana