ΚεντρικήΚοινωνικά

Δήμος Πύργου: Την Τετάρτη (24/8) η εξ αναβολής εκδήλωση στην πλατεία Ανδριάρα

21/8/2022

Την προσεχή Τετάρτη 24 Αυγούστου ο Δήμος Πύργου διοργανώνει με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού την εκδήλωση που από πέρυσι ήταν προγραμματισμένη στην πλατεία Ανδριάρα της πόλης του Πύργου, με αφορμή την τότε ολοκλήρωση των εργασιών του έργου ανάπλασης της. Ως γνωστόν, το περυσινό καλοκαίρι δυο φορές είχε αναγκαστικά αναβληθεί λόγω έκτακτων δυσμενών συνθηκών, τη μια λόγω πυρκαγιών και την άλλη λόγω αύξησης covid και σχετικών καταστάσεων. 

Ο χώρος της πλατείας Ανδριάρα μετά και το πέρας των εργασιών πέρυσι, ενός έργου που έχει χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του Δήμου Πύργου, έχει αλλάξει ριζικά και σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση ανάπλασης και του μεγαλύτερου μέρους του πέριξ οικιστικού ιστού, έχει αναβαθμίσει τη συνολική εικόνα της περιοχής.

Πλέον, την Τετάρτη 24/8, στις 21.00, στην πλατεία Ανδριάρα στον Πύργο, μετά λοιπόν την ολοκλήρωση του έργου και της παράδοσης της προς χρήση στους πολίτες, θα πραγματοποιηθεί μια λιτή εκδήλωση-γιορτή με αποκορύφωμα τη μουσική συναυλία του Πυργιώτη καλλιτέχνη Θάνου Ολύμπιου (και με τη φιλική συμμετοχή του Βασίλη Πάτσιου). Με τίτλο «Από το χθες στο σήμερα», οι Ηλείοι τραγουδιστές με τη συνοδεία τετραμελούς ορχήστρας, θα ερμηνεύσουν έντεχνα και λαϊκά τραγούδια αλλά και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Θάνου Ολύμπιου, σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου κ. α.  και συνθέσεις του Μίμη Πλέσσα. 

Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που εναρμονίζονται πλήρως στην αισθητική της εκδήλωσης. Κομμάτια όπως «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «Που ’ναι τα χρόνια», «Το καλοκαιράκι» και άλλα πολλά, θα “ντύσουν” μουσικά την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 21/2

xristiana

«Γίνε Φέτος Εσύ Ο Αϊ Βασίλης»

xristiana

Κορωνοϊός: 51 νεκροί – 384 διασωληνωμένοι – 12.997 κρούσματα

xristiana