ΚεντρικήΚοινωνικά

Δήμος Ληξουρίου: 8o FORUM Με Θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία Του 21ου Αιώνα»

21/8/2022

H εταιρεία επικοινωνίας DGpr διοργανώνει το 8o FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, στο 1Ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου από τις 19:30 έως 21:00.

Ομιλητής : Ο Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος-Διαβητολόγος και Συντονιστής-Διευθυντής του Καρδιομεταβολικού Κέντρου του Μetropolitan Hospital, Πρόεδρος ΕΚΟΜΕΝ.

Προεδρείο: Η κα Σοφία Ζαφειράτου, Παθολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς.Σχολιασμοί – παρεμβάσεις: Ο κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, Αντιδήμαρχος Ληξουρίου Πρόνοιας & Υγείας – Αθλητισμού, Ιατρός και η Πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Κεφαλονιάς.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Γιώργος Κατσιβέλης, Δήμαρχος Ληξουρίου και η κ. Ζωή Μοσχονά, Υποδιοικήτρια του Ματζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Το Αύριο της Υγείας» και Δ/ντρια της ιστοσελίδας toavriotisygeias.gr Δήμητρα Γιώτη.

Η εκδήλωση αγωγής υγείας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ληξουρίου.Με την υποστήριξη των εταιρειών: ANGELINI PHARMA, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, LIBYTEC.

Πληροφορίες για το FORUM:Δήμητρα Γιώτη, info@dgpr.gr, 6972222915.ΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα»

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Επιστολή στην υπουργό Εσωτερικών για την προσβασιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών

xristiana

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Για Την Πρόληψη & Καταπολέμηση Της Σεξουαλικής Παρενόχλησης Στην Εργασία

xristiana

Δωρεάν Εμβολιασμός Για Τον Έρπη Από Τον Δήμο Θεσσαλονίκης Στους Ανθρώπους Από 60 Έως 75 Ετών

xristiana