ΚεντρικήΟμορφιά

Βάλε eye patches και διώξε τους μαύρους κύκλους

19/8/2022

Η επιδερμίδα είναι γεγονός πως αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά της με το πέρασμα του χρόνου, διότι μειώνεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι το δέρμα μας μπορεί να γίνει πιο λεπτό γύρω από τα μάτια, με αποτέλεσμα οι μαύροι κύκλοι και πρηξίματα να κάνουν την εμφάνισή τους. Τα eye patches είναι η λύση!

Τοποθετώντας λοιπόν αυτές τις αυτοκόλλητες μάσκες κάτω από τα μάτια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσεις στη βελτίωση της εμφάνισης των κουρασμένων ματιών και των ρυτίδων. 

Παρέχουν βασικά συστατικά όπως αντιοξειδωτικά και πεπτίδια. Επίσης έχουν υψηλή συγκέντρωση καταπραϋντικών, ενυδατικών και επανορθωτικών συστατικών που καταπραΰνουν το δέρμα καθώς επίσης έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση.

Όσον αφορά στο πως θα τα χρησιμοποιήσεις, τα πράγματα είναι απλά. Αρχικά καθάρισε το πρόσωπό σου και αφαίρεσε τυχόν μακιγιάζ. Πάρε στα χέρια σου προσεκτικά τα eye patches και τοποθέτησε τα κάτω από τα μάτια. Άφησε τα για 10-15 λεπτά, ώστε να δράσουν. Μπορείς επίσης να τα βάλεις στο ψυγείο πριν τη χρήση, για να έχουν μια έντονη αίσθηση δροσιάς.

Τέλος, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας.

Ωστόσο, ειδικοί αναφέρουν πως η καλύτερη στιγμή για να χρησιμοποιήσεις τα eye patches κάτω από τα μάτια είναι το πρωί, αφού καθαρίσεις το δέρμα σου και πριν εφαρμόσεις άλλα προϊόντα περιποίησης ή μακιγιάζ. 

Αυτό θα βοηθήσει το δέρμα σου να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά από τα επιθέματα και να αποκτήσει άμεσα σφριγηλότητα και ενυδάτωση.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εμβόλιο: Pfizer και Moderna ξεκινούν σύντομα κλινικές δοκιμές κατά των νέων υποπαραλλαγών

xristiana

Εμμηνόπαυση: Η ρίζα βαλεριάνας θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα

xristiana

Γιατί το μωρό κοιτάζει επίμονα τα χέρια του;

xristiana