ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτή η θαυματουργή μάσκα ποδιών θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς από τις σκασμένες φτέρνες

26/8/2022

Το καλοκαίρι τα πόδια μας έχουν την ευκαιρία να φανούν λίγο περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Λίγο τα πιο ελαφριά ρούχα που επιλέγουμε, λίγο οι ώρες που περνάμε στην παραλία, λίγο το ότι φοράμε σανδάλια ή ότι περπατάμε χωρίς υποδήματα στην αμμουδιά ή ακόμα και στο σπίτι, όλα αυτά μπορεί να μας προσφέρουν μια αίσθηση άνεσης και ελευθερίας, ωστόσο συχνά ταλαιπωρούν το δέρμα και προκαλούν ξηρότητα. 

Αν έχεις παρατηρήσει λοιπόν ότι έχεις σκασμένες φτέρνες ή ότι το δέρμα σου έχει γίνει ξηρό και θαμπό, μην ανησυχείς, σου έχουμε τη λύση. Αυτή η μάσκα ποδιών που σου προτείνουμε σήμερα είναι πραγματικά θαυματουργή!

Πώς θα τη φτιάξεις: 

Για τη μάσκα ποδιών που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, επανόρθωση και λάμψη στο δέρμα, θα χρειαστείς 1/4 φλιτζ. έλαιο αμυγδάλου, 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας, μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι νυχτολούλουδου, 2 κοφτές κουταλιές της σούπας τριμμένο κερί μέλισσας, 1/4 φλιτζ. γλυκερίνη και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο γεράνι.

Λιώσε το κερί μέλισσας σε μπεν μαρί βάζοντας μαζί και το λάδι αμυγδάλου και καρύδας. Στη συνέχεια, πρόσθεσε τη γλυκερίνη και ανακάτεψε καλά. Μόλις το μείγμα κρυώσει, βάλε το αιθέριο έλαιο γεράνι και το λάδι νυχτολούλουδου. Η μάσκα σου είναι έτοιμη για εφαρμογή! Καλύτερα να την εφαρμόζεις το βράδυ πριν από τον ύπνο. 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

7ος Λαϊκός Αγώνας «Peristeri Run»

xristiana

ΠΜΣ «Executive MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη)» από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

xristiana

Special Olympics Hellas: Στον Πύργο Η Επόμενη Πόλη Ανάπτυξη – Με Την Υποστήριξη Του ΙΣΝ Ξεκινούν Προπονήσεις Σε 2 Αθλήματα

xristiana