ΚεντρικήΠεριβάλλον

Αρκτούρος: Ο Θωμάς μεταφέρθηκε σε δάσος – “Αγαπά το παιχνίδι στο νερό της πισίνας” (φώτο)

14/8/2022

Ο Θωμάς, το ορφανό αρκουδάκι που φροντίζει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες στην μεγάλη δασική έκταση όπου θα περάσει το υπόλοιπο διάστημα μέχρι και την επανένταξή του στη φύση.

Στον χώρο υπάρχει βλάστηση, καρποφόρα δέντρα, φωλιά και πισίνα με τρεχούμενο νερό. Από την πρώτη κιόλας μέρα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο του χώρο, μύριζε τα πάντα και σκαρφάλωνε στα δέντρα.

Όπως ενημερώνει η περιβαλλοντική οργάνωση, το παιχνίδι στο νερό της πισίνας εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη του ασχολία αυτές τις ζεστές μέρες ενώ όταν θέλει να ξεκουραστεί ξαπλώνει μέσα στους θάμνους ή στη ρίζα κάποιου δέντρου.

Σταδιακά έγινε και ο απογαλακτισμός του όποτε πλέον τρέφεται αποκλειστικά με φρούτα και καρπούς που θα μπορεί να αναζητήσει αργότερα και στο δάσος.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: http://www.thestival.gr

Related posts

Μπορεί ένα συμπλήρωμα διατροφής να μειώσει την επιθετικότητα; Η επιστημονική έρευνα απαντά «ναι»

xristiana

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

xristiana

Γρίπη: Οι συστάσεις των ειδικών για τον εμβολιασμό των εγκύων

xristiana