ΚεντρικήΚοινωνικά

Αγρίνιο: Ένα Lake Party γεμάτο πολλές εκπλήξεις!

10/8/2022

Το Lake Party επιφυλάσσει τελικά πολλές εκπλήξεις… Λίγο πριν την πεμιέραα…άρχισαν να ανακοινώνονται οι καλλιτέχνες που θα παρευρεθούν.

Στο line up της Παρασκευής 26 Αυγούστου προστέθηκαν ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Steve Onemanshow, αλλά και ο γνωστός και πιο αγαπημένος κριτής του X-Factor Μιχάλης Κουινέλης (Stavento).

Ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Steve Onemanshow θα μας παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς ετοιμάζοντας για εσάς μοναδικά dj sets.

Ο Stavento έρχεται με το αστείρευτο κέφι και το χαρακτηριστικό ταλέντο του να δώσει ζωή στη σκηνή του Lake Party. Υπόσχεται μια εντυπωσιακή είσοδο για την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, αλλά και μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια. Με όλες τις επιτυχίες που έχει τραγουδήσει ο ίδιος, αλλά και τραγούδια που έχει δώσει στις υπέροχες συνεργασίες του, η διασκέδαση είναι εγγυημένη.

Ακόμη, μαζί του η Ιόλη Πενταρά, η οποία θα ξεσηκώσει το κοινό με την ερμηνεία της, αλλά και οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αλέξανδρος Δημόπουλος, Θανάσης Γιαννίτσας, Πάνος Γεωργακόπουλος, Γιάννης Λυμπεράκος, Φωτεινή Αναστασιάδου.

Το πιο ξεσηκωτικό πάρτι του καλοκαιριού είναι γεγονός. Ο συνδυασμός ποικίλων δραστηριοτήτων σε ένα μαγευτικό τοπίο δίπλα στην λίμνη Τριχωνίδα και ενός πλούσιου διήμερου προγράμματος, κατατάσσουν το φεστιβάλ στα “must-do” του καλοκαιριού για όλους τους lakers! Εσύ θα λείπεις;

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για:

Καλλιτέχνες

Εισιτήρια

Πηγή: https://sinidisi.gr

Related posts

Θαλάσσια Μπάνια Για Τους Οικονομικά Ευάλωτους Πολίτες

xristiana

Νέα Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας

xristiana

Εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Δημητρίου

xristiana