ΚεντρικήΟμορφιά

Άπλωσε ένα μείγμα κανέλας με μέλι και λάδι στα μαλλιά σου – Θαυματουργό αποτέλεσμα λίγες ημέρες μετά

25/8/2022

Η κανέλα δεν είναι μόνο για το φαγητό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να την χρησιμοποιήσεις. Όπως για μάσκα ομορφιάς, αλλά και στα μαλλιά σου ώστε να πάρουν πίσω την ζωντάνια που έχασαν. Μεταξύ άλλων, αντιμετωπίζει και την τριχόπτωση.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τρια υλικά τα οποία σίγουρα έχετε στην κουζίνα σας καθώς τα χρησιμοποιείται καθημερινά. Ο λόγος για την κανέλα λίγο μέλι αλλά και λεμόνι.

Η μάσκα με κανέλα για τα μαλλιά

Υλικά

  • 2 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
  • λίγο ελαιόλαδο

Προετοιμασία

  • Ανακάτεψε το μέλι μαζί με την κανέλα σε ένα μπολ και πρόσθεσε σταδιακά ελαιόλαδο μέχρι η ποσότητα της μάσκας να είναι αρκετή για να καλύψει το τριχωτό της κεφαλής. Άπλωσε το μείγμα στο κεφάλι σου απαλά και άφησέ το να δράσει για 15 περίπου λεπτά.
  • Ξέπλυνε με το σαμπουάν σου, φροντίζοντας να απομακρυνθεί κάθε ίχνος από τη μάσκα με την κανέλα γιατί υπάρχει φόβος να δημιουργηθεί χημικό έγκαυμα αν μείνει για πολύ καιρό στο κεφάλι σου.

Προσοχή: Πριν κάνεις τη μάσκα κανέλα στα μαλλιά σου, δοκίμασέ τη σε ένα σημείο στο σώμα σου για να σιγουρευτείς ότι η κανέλα δεν θα αντιδράσει με την επιδερμίδα σου.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Δυσκολεύεστε να ανοίξετε ένα βάζο; Τι αποκαλύπτει αυτό για την υγεία σας

xristiana

#JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης

xristiana

7ημερη Εθελοντική Αιμοδοσία Του «Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου» Στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Για Όλους Τους Αιμοδότες Όλων Των Τραπεζών

xristiana