ΚεντρικήΚοινωνικά

Νησιώτικα τραγούδια και χοροί από το μουσικό σχήμα Ξέφραγο Αμπέλι στην Πλατεία Νέας Πεντέλης

14/7/2022

Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει Μουσική Βραδιά από το μουσικό σχήμα «Ξέφραγο Αμπέλι», την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ. στην Πλατεία της Νέας Πεντέλης.

Το Ξέφραγο Αμπέλι είναι μια παρέα τεσσάρων μουσικών από την Αθήνα και τη Σίφνο που με σαφείς επιρροές από τη νησιώτικη παράδοση φέρνουν κοντά σας έντεχνα, παραδοσιακά και νησιώτικα ακούσματα με μια φρέσκια προσέγγιση που παντρεύει τη γνώριμη, αυθόρμητη πλευρά του παραδοσιακού γλεντιού με το κέφι και τη ζωντάνια της σύγχρονης νεανικής διασκέδασης.

Η ομάδα συστάθηκε το 2011.

Στην κιθάρα είναι η Αντιγόνη Στάππα, στο βιολί ο Σπύρος Λεμπέσης, στο λαούτο ο Γρηγόρης Λεμπέσης και στα κρουστά και πνευστά ο Εμμανουήλ Παλιάκης.

Το τραγούδι αναλαμβάνουν και οι τέσσερις.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Ιός Δυτικού Νείλου: SOS από τον ΕΟΔΥ για την αύξηση κρουσμάτων – Μέτρα προφύλαξης από τα κουνούπια

xristiana

Οι ξηροί καρποί που διώχνουν το άγχος

xristiana

Special Olympics Hellas: Στον Πύργο Η Επόμενη Πόλη Ανάπτυξη – Με Την Υποστήριξη Του ΙΣΝ Ξεκινούν Προπονήσεις Σε 2 Αθλήματα

xristiana